銅鑼灣新場綽悅Spa,23 years old 靚女大波Nicole,手骨一流,健談又識氹人,最鐘意就係呢啲女友feel

簽到
名稱: 綽悅SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A89514-銅鑼灣-水療SPA-綽悅SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出來玩,有得揀先係老闆,揀咗銅鑼灣新場綽悅Spa,
預約好時間,收工即刻過去玩,
靚女技師Nicole笑瞇瞇,好親切歡迎我,23 years old,
Nicole擁有一副完美玉軀,雪白大波,美腿誘人,而且肌膚光滑,加埋一條小蠻腰,的確好吸引,正到無朋友。

入到按摩房,Nicole會幫你掛好衫,窩心招呼我,呢part有驚喜,
沖完涼上骨床,
開背有功架,囡囡手骨都有返咁上下,手勢一流,指壓穴位準,力度又大,全程交足貨,絕對係按摩高手,由頸一路按穴位好準下,逐步逐步慢慢按,服務做到足,一D都唔偷懶,真係按得好舒服,
之後自動波推油,同一個位起馬推十下八下,Nicole繼續推我繼續嘆,推淋巴腺推坐骨神經,feel爽到爆棚,推完油成個人輕盈曬,

大家嬉嬉哈哈,Nicole健談又識氹人,外表斯斯文文,
但part 2手法又熟練,隨即來回輕掃我嘅敏感部位,令我既痕且癢,手技玩得出神入化兼且溫柔無比,我最鐘意就係呢啲女友feel,
當我瞇起雙眼享受之際,佢一招兜底擒拿手,成隻手掌包住溫泉蛋,導航聲直接入耳仔衝入腦門,令人陶醉,添加視覺,觸覺上嘅享受,一股暖流直攻大腦,大家溫馨甜蜜一番,互有攻守,無幾耐令我投降!!

多謝分享享😄

Thanks ching sharing
好正呀!
多謝師兄分享
多謝分享享😄
身材一流
呢個好得,謝謝分享
青春無敵
值得推介
多謝師兄報告
very attractive
Thanks for sharing.......
thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 14:00