The Best Spa香港陀地,嫩口妹Betty,妹妹好敏感,好有同自己gf搞嘅感覺,感覺無得頂!

名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-The Best Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

The Best Spa新女Betty,香港陀地,嫩口妹妹,有小鳥依人feel,迷人身形,全身走肥,長腿幼腰,皮膚白滑,吸引好多男士嘅目光同憐愛呢,尤其心口一對饅頭,令我愈望愈想食,睇到我眼定定兼不停吞口水......

入房後,小弟心跳加速黎喘唔去,興奮互相除衫褲,侍浴洗得細心又有心機,用對私家大海綿幫我洗擦全身上下,前後交替波推,跟手做埋水中簫,吹到雪雪聲充滿激情澎湃瘋狂無比,碌嘢粗硬曬先停口,當然唔少得大家一齊浸Spa,感覺無得頂!

爬上床先享受Betty幫我鬆鬆骨,手勢唔錯,好溫柔咁按,成個Girlfriend 咁對我體貼入微,力水足之餘穴準又到,全身每處都照顧到,按鬆後落油推身,服務特別到位,節奏真係慢得好舒服,舒服到我差D訓著.......

見到靚女無心邪就係呃你,Betty服務態度認真前奏做足,小舌奶啜,享受埋全身漫遊,張口啜吞,高級吹奏,一時短音一時長音,口技一流我搖身一變AV片男主角,深喉吹至細佬係Betty喉嚨不斷膨脹!

拿拿臨叫停帶套埋牙,當巨蟒鑽進水簾洞嗰陣,Betty水如泉湧呱呱大叫,正呀!!妹妹咁敏感嘅,不斷變換花式,好有同自己gf搞嘅感覺,喘曬氣入直路衝刺,屌到佢高潮迭起全身發抖,我狂衝百幾下派彩,唔係講笑,Betty全身震。

真係好正
無得頂
謝謝師兄報告
感覺唔錯
very attractive
絕對支持

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 22:47