[曼谷] 又一次係蛇尾中伏

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

幾日前差唔多11點幾,去蛇尾行咗幾個圈,可食用真係好少。
跟住見到瘦底而且幾大波既,高度大約160,LT6000,咁帶走啦
返到酒店,一齊沖涼一摸對波仲硬過石頭,但冇辦法,第一q後訓覺到第二日,醒咗大約十點左右,佢話要打電話比佢阿媽,跟住話要返屋企食早餐
咁就冇第2q,雖然我都唔係好想,因為假波真係差好遠,同埋落咗妝變咗第二個人咁。但係6000b執1q我不如ST好過
你有冇同條女講明幾點走? 老實講, 蛇美女LT留到十點都未走已經係絕種嘅受保護動物, 你自己十點都仲唔起身起筷, 可以怪邊個?
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁我又冇,我新手唔太識玩,最主要係假波真係好冇引

師兄,必修課程之一,你嘅泰國之旅又向前一步,多寰踐,必成大器,明買明賣結果A,待之以禮結局又未必一樣,努力。

CPKELVIN 發表於 2019-6-3 22:48
你有冇同條女講明幾點走? 老實講, 蛇美女LT留到十點都未走已經係絕種嘅受保護動物, 你自己十點都仲唔起身起筷, 可以怪邊個?

認同 你十點都唔屌 陪到你十點都唔算伏啦 唔好講蛇美 泰妹如果大波不嬲十個有7個都假架啦

zhumuo 發表於 2019-6-3 23:06
師兄,必修課程之一,你嘅泰國之旅又向前一步,多寰踐,必成大器,明買明賣結果A,待之以禮結局又未必一樣,努力。

多謝師兄,吸收呢次經驗之後會好小心。
其實第二日我有再搵多個,好女朋友feel 又好傾,態度好好,仲留到12點幾先走
都一樣係6000b, 令我重新見到曙光

另外想問下成日出入境過關會唔會比人問多啲野?
今次去比人問我住邊,我明明入境卡有寫

回復 cnccxx ##1 的帖子

宜家蛇美升晒价

CPKELVIN 發表於 2019-6-3 22:48

哈哈咁直接

woaiqiqi 發表於 2019-6-3 23:23

宜家蛇美升晒价

係,多數都6000

cnccxx 發表於 2019-6-3 22:58
咁我又冇,我新手唔太識玩,最主要係假波真係好冇引

如果你咁介意條女係唔係假波, 其實你可以做D野確定下佢係真波先去馬架…

只要你決定帶女走之前開口問句可能已經解決你嘅疑問, 我有懷疑都會直接開口問mamasan甚至直接問條女。

咁硬件真係好緊要嘅!

11點幾, 6000B LT , 似係你食貴野, 公價唔係6000B,
估計樓主應該一眼睇出係聰明又靚仔,成身泰銖, 開你6000B一定畀得起

我就一身死無窮咁, 泰妹開3000B, 我還2500B成交, 真係唔同玩法

回復 cnccxx ##6 的帖子

全世界的官都一樣,睇心情,吾好feel個日会問多一两句,照答可也

我上次差唔多兩點鐘, 尾刀4000LT, 所以價錢真係冇一定

又升價.....LT6000@@

kiba0607 發表於 2019-6-4 10:53
又升價.....LT6000@@

上面巴打話唔一定既,同埋我冇講價

CPKELVIN 發表於 2019-6-4 00:09
如果你咁介意條女係唔係假波, 其實你可以做D野確定下佢係真波先去馬架…

只要你決定帶女走之前開口問句可能已經解決你嘅疑問, 我有懷疑都會直接開口問mamasan甚至直接問條女。

THANKS, 下次會問多少少

cnccxx 發表於 2019-6-3 22:44
幾日前差唔多11點幾,去蛇尾行咗幾個圈,可食用真係好少。
跟住見到瘦底而且幾大波既,高度大約160,LT6000 ...

5點就唔見人啦
10點多個LT喎,真係唔怪得人
泰妹大波10個有9個係假
仲有6000做壞個市,差不多貴過gogobar又無得驗身又無時間玩熟啲,去蛇美都係貪平.... 一啲都唔化算

唔係多數6000
係佢收貴你
上之有個開3000
10點幾我唔肯走人
11點幾佢問返我仲想唔想要佢,你求我咪可以有要求
點處理佢咪睇到你新手任人魚肉

6000 baht 假波又過份咗..去多d就知價位