[曼谷] DokiDoki包膠

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次去曼谷三日兩夜,第一日去咗蛇尾
第二日大約下午4點半左右,諗住試下新嘢,於是去咗dokidoki。
一入到去reception 條女問有冇booking,我話冇,之後就叫我係張沙發坐陣。對面沙發個鬼佬笑笑口咁話我黎啱地方,揀咗1.5hr 3500b 等咗一陣叫咗四條女出黎,我揀咗個大波少少既,好似叫hxlen,聲稱25歲。對面個鬼佬即刻話係good choice,跟住房full 曬既關係,等咗大約十分鐘。入到房條女幫我除衫,之後趴係水床度做服務,都係果啲。但係戴套吹,同埋條女有啲肚腩。1q後去床上按咗一陣,問係咪要HJ. 好快就1.5hr。總體黎講女質素真係好一般,可能我個時段遇唔到更好既或者好嘢都係要預先book。試完應該冇下次,去日式按摩好似仲好啲。
加下係泰國有少少服務都吾多靚。
好似少左好多女咁
而家曼谷每下愈況
服務無新意之餘囡囡質素又差
但價錢有升無跌或大幅減時間
性價比愈來愈低

感謝師兄簡短既報告
感覺女女不是太好
講25應該都2尾
Seem like not a perfect treatment
Doki doki,選擇不多,你要識揀,個人推薦nana,naomi, hikari, 其他我真係睇唔上眼
鬼佬可能係老細
香港神 發表於 2019-6-5 17:00
鬼佬可能係老細

102分店?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:01