[芭提雅] 又係我芭提雅化骨龍〜龍仔丫〜都係長文〜5月29-6月3

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

繼上次2018年十月之旅後,其實上年12月都去左獲。不過就冇乜特別就唔講啦。
今次出文係關於5月29-6月3呢六日五夜〜〜
之前去開都係4日3夜,獲獲都唔夠玩咁,所以今次就決定玩多兩日。
去泰國不外乎 食訓屌呢三樣 今次一行4人去
DAY 1 第一晚 2230左右落 SOI6 係街中間(where angle play )撈左條𡃁妹,記得我嘅人應該都知我有舖癮係鐘意 Ku 牙同短髮是旦中一樣就得,冇錯今次都唔例外,比佢班鐵C網嘅磁力吸左入去,入去飲左大約30分鐘左右啱玩就打包,LT連代支連酒4K搞撚掂,落 Hollywood繼續玩,因為細佬第一次去都覺得幾過癮下,幾好FEEL ,不過多北佬同韓狗係度,北佬就奇撚怪一家大細老婆仔黎尻埋唔知做乜撚野。韓狗就仲撚KAI落黎帶個芭蕉扇,乜撚野丫 physical 丫?!做 GYM丫?! 低能!(利申好撚憎韓仔(韓妹可以)同北佬)跟住都係咁玩下跳下舞飲下酒,飲到點幾走人返房屌西!因為冇乜特別,所以都唔太介紹女女,不過個人感覺 SOI6真係要抱住尋寶嘅心態未必中好野〜〜〜不過感覺愈早愈好。
第日十點叫佢走先走!(因為小弟約左團友食早餐加去紋身)所以都算OK嘅〜〜〜
Day2 落左 WS
行左入 PLACE 仆街多人到呢!!!跟住入左 PANDA諗住搵下個老相好(上年12月個個)點知一入到去已經認得我!加比人MARK左 屌!
原來比個深圳仔連搵左佢3日今日第4日,仲要坐左係我隔離!中間隔左一條樓梯咁,唔撚理!照同MAMI講我要佢!我就直頭轉個頭埋去望撚住佢!不過佢知道都我CCTV咁有係度偷笑!我就開左WECHAT玩下單機版先〜〜〜〜(同佢個CHAT打野) 跟住佢 HOON 左埋我度睇知我單機梗,佢就照HOON同我講野但條北仔好無耐咁KIU住佢〜(大佬!話曬我都米8會打扮下!帶副有色眼鏡配合下去玩〜係吸引啲嫁啦)
可惜北仔都係決定帶佢走〜MAMI同佢都 SAY 曬 SORRY 〜不過唔梗要〜冇事〜〜〜坐多5分鐘我就轉場〜
去返 PLACE 都係咁撚多女〜我就點左個中曬我個 TYPE嘅 Ku 牙同短髮嘅落黎傾下計玩下飲返杯咁〜〜〜〜
玩左成10分鐘,感覺一般!突然我見到一個好似韓國女團(BLACK PINK )入面嘅LISA!
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

即刻自己PLAY左呢隻歌!!!!!!我諗都唔諗就叫佢你返去跳舞吧+比左100B 代支佢!都有SAY曬 SORRY 表示禮貌 〜我即叫 LISA過黎!過度黎!我覺得同真人一撚毛一樣!坐左落黎我即刻問佢有冇人話過你似 BLACK PINK LISA?佢都好怕醜咁話有〜與此同事我感覺到今晚係有相頭冇服務。。。。
(我諗大家都明,通常坐得落黎怕醜嘅都唔多好服務下。。。)兩名同行友人都係呢個場選中女一同帶走〜〜哈哈
夜晚就唔多講真係。。。唉!大家明啦!不過算啦 當滿足下自己心裏嘅慾望,可以屌到韓星!哈哈!打包5000+1000 bar fine
DAY3 (由於昨晚已經同老相好溝通左,今晚1200直接落hollywood 照比 2000 barfine佢同 5000佢,由於係老相好 算由佢 又啱傾又啱玩 比佢〜)
由於我 全日都紋身所以就直接飛落夜晚Hollywood,11點落到去都幾多女下唔係講笑,燕瘦橫肥乜尻都有,係呢個時候我見到有個長髮冇 KU 牙嘅女女(DAY4/DAY5女角叫佢A女),都幾瘦下。(你冇睇錯冇 KU 牙,長髮)韓 LOOK 得意個隻,呢個時候我已經CCTV咁望到佢實一實,佢都有同我對望,我望一望隻錶1130,仲有時間彈個靚閘埋去踩下線先〜〜〜〜 佢同枱都有幾個不過冇放佢地在眼內,攞住杯酒埋去同佢碰個杯打聲招呼先〜〜介紹下自己再傾下計(由於我遠距離發現佢食煙嘅所以我決定請佢食口煙,同佢行開下傾下計,因為當晚係禁煙的所以就要去吸煙區食煙的。)傾下計問下佢幾歲做咩嫁,一探究竟原來23歲PATTAYA大學生黎,FL黎的,跟住返去佢個位度繼續飲下玩下咁(其實佢張枱就係我斜後,基本上我嘅一舉一動見到曬),望望電話老相好就到,於是就決定掃一掃加個奶 保持聯絡,但佢個奶唔知做乜 load唔到,我就比佢攞我部電話打ID加個奶,我就返去等老相好到位,老相好一到都係個啲野成班一齊飲酒玩下跳下舞咁,而我都不時望下A女,佢都同我對望,佢望住我又嬲又好笑都唔知點咁 玩到點幾準備閃人柯個靚尿返去屌個西先〜〜〜係我柯完嘅時候上條樓梯撞見A女,佢捉左我埋一邊掃我個 WC,佢個電話又正常返 話保持聯絡,個時我已經大大地,唔記得係佢車我定我車佢,打左個分幾鐘嘅車輛,我用力頂返佢條利出黎就講聲 KEEP CONTACT 同BYE BYE 就走。返去屌丫老相好,都係冇乜特別都係個啲野,不過又啜撚到我成身咖哩雞。。。屌。。。。DAY 3 完
DAY4 半沉船事故確認。。。。。。
訓到十點幾起身 早餐 今日都係全日紋身。
去到舖到1200醒返起沉晚嘅事,一於打開個 LINE 搵下A女先〜good morning 秒回?!唔撚洗訓嫁?!一路傾計之下大家都有共同興趣鐘意玩  旅行 買野 同共同喜歡嘅女團,咁就叫佢今晚一齊出黎玩,6000B OK〜〜gogogo~~~~ 約左佢今晚十點去我酒店(今晚打算落WS PPUB玩),中途都不斷傾計 乜都傾 到左叉不多十點佢到左 我就比左房NO佢自己上黎 冇 LOCK門,我話我沖涼。(由於我乜尻都鎖曬係夾萬所以冇乜好怕〜)沖完出黎 好靜咁坐左係床度好怕醜咁望住我同我打招呼🙋〜我都好有禮貌地回佢一句問佢飲唔飲野招呼下佢咁,我比較喜歡大家傾下計,吹下水先玩下落PUB睇下大家有幾玩得,唔係下下一黎就尻爆屌西(雖然明賣明買都要尊重下嘅,始終女性)。講到咁上下就落樓下同友人向WS出發。落到去都幾熱鬧下多人到爆,好彩都有位,開支酒基本野啦〜玩下飲下癲下,今晚全晚都係我啲愛歌,全晚情緒好高脹!!!我同A女都玩得好 HIGH 大家都好盡興同時都大大地其中因為大家都有共同話題好似返返去拍拖個時咁,中段已經開始大車磨下棍咁,好似好熟咁 哈哈,飲到點幾收皮!去左7仔買啲野食同野飲返酒店,個時大家已經去到一個on9狀態。完全係痴撚線,條女以前條仔係韓仔所以識韓文係咁係度講韓文,而我只係識好撚小嘅韓文應對。。。。(鬼叫自己只係日本做左兩年野,而唔係去韓國。。。所以。。。屌。。。)返到食下飲下傾下計中途唔知講起乜話:I like U 真又好假又好開心就得,不過唔知係咪大家都都處於一個高潮嘅狀態,扑野都扑得興高采烈啲。唔係講笑!(咁多晚最好扑嘅一晚)不過比條女見到成身咖哩雞,串左我一句 Play boy.......
DAY5
訓到十點女女依然訓梗,我就繼續訓到成十二點幾就一點起身,我覺得突然嘅係竟然唔係話比錢我想走,而係女女話肚餓想去食野,好咁就大家梳洗好,去T21個頭食小小野,由於我約好左五點紋身埋埋個尾。所以就同佢講我4點就走,返去梳洗一下就要去紋身,係呢個時候我竟然彈左一句:今晚再過黎好冇?佢係快撚過秒回:YES OK !(唔知點解呢條女冇乜撈味同佢相處又幾舒服又啱傾又啱玩所以先有咁嘅念頭HAHA〜〜)食完野,條女話想飲 Bubble Tea ,我諗左好撚耐!到底乜撚野係Bubble Tea!From 台灣?!哦!屌!原來珍珠奶茶!(少女真係少女!哈哈)唔係講笑我都好耐冇飲過呢啲野,再飲返竟然係同A女!真係久違的Bubble Tea!去到排隊買個時見到好多人A女就好似小朋友咁係度扭計咁話好多人唔想等丫而家就要飲呢樣各樣〜(唔買都買左,我唯有真係當佢小朋友咁哄啦。。。)
再同佢行下街睇下化妝品同啲女人野,行到叉不多就送佢上車返一返屋企比埋條過夜數佢,而我就返去酒店梳洗一下就去紋身。中間都機不離手咁chat,紋到7點就叫佢8點自己上黎我房坐左一陣仲幫我執埋GIP!就同埋友人一齊去食飯。唔知點解我係咪因為太耐冇拍拖所以我幾沉係呢種感覺度,而佢五觀同性格又幾好又幾貪玩。食飯都係怕怕地醜想食個啲只敢同我細細聲講同指比我睇,唔撚似啲港女咁聲大大得起個西款又冇貨賣。完左晚餐諗住同埋友人同埋兩條女女落 HW 搵一搵班咁啱又黎玩嘅香港同事癲埋 LAST一晚,點知友人話攰得返我同A女去。都OK啦 女女又鐘意玩照去,十二點到落左去個幾鐘都係咁啦,至在同班同事同女女玩下開心下,中間A女撞到個姐妹A女去同佢吹左幾句話佢失戀比個韓仔飛撚左,今晚要搵個 HANDSOME BOY 唔係就10000B(心諗自己攞黎衰,睇韓劇睇上腦)不過A女個姐妹幾戰鬥格下樣都幾撚正JJ咁嘅樣(香港女個個唔撚係男個個),上身6色低胸綁頸兜露背大波。玩到點9個個同事都上曬手齊曬女準備走嘅時候同A女埋去講 BYE BYE 點知有個香港同好師兄,睇中A女個姐妹哈哈好野!打左聲招呼就鬆人〜〜〜由於我同班同事唔係住同一間酒店所以分開走,上到車女女話未玩夠想去食水煙 再玩過!攰?!冇問題!錢可以再搵!最重要開心!OK!冇問題!即落WS PPUB !落到人女又多人又多!枱都冇張!場內A女又撞到朋友咁啱佢朋友隔離有位即開!A女姐妹戰鬥格同香港師兄都過黎一齊!冇問題一齊玩!最重要開心!我同A女獨樂樂左十幾分鐘左右!戰鬥格同香港師兄到左!我地張枱嘅氣氛繼續上升!原來香港師兄有個友人都係同場!一齊過埋黎玩!相問之下原來大家都係 LAST NIGHT!!!! WOW!!!!!!!Let's go Party Party!!!!可惜師兄友人未有女女!而戰鬥格幫佢搵梗女女黎〜搞左10幾分鐘!搞撚掂!最後一隻都入埋閘!所有馬匹準備起步!由1點9玩到4點9!仲攰撚過做泥工!!!!真係唔得小弟真係要撤退啦。。。好攰真係。。。最後同同枱所有人大合照 selfie 左一張相 因為太高興所以就 KEEP 個 好好回憶!(如果爸打有睇開 4台 可以PM我攞CONTACK SD返相比你丫)
返到酒店女女係咁道歉,因為原先佢話三點幾走,點知玩到4點幾。。。。我話:冇問題最重要係你同我大家都開心!大家都盡興其他野都唔係問題!
一返到去我同女女已經攰到得返半條人命,只知徐曬3之後就兩個訓著左,一訓就訓到十點,女女知我要走,就話你想唔想要?我話:我叫你黎唔係為左 BOM BOM ,為左開心一齊玩,因為我地好啱傾好啱玩所以先搵你,同埋有啲野唔洗一次過做曬。(其實我係攰到仆街,酒氣都未撚散曬。。。。)女女即刻眼濕濕喊撚住咁攬住我話 唔會忘記我會掛住我(聽住先啦。。。。泰妹你知嫁啦)我就入去沖涼醒下就換3落樓下走,由於我地冇講價錢,所以我比4000B佢,佢話唔洗,我話你當我比你買化妝品吧。。。同時我都應承左佢下次黎會再搵你(唔會再唔屌西!扮偉大情聖咁!哈哈!)再一個最後的擁抱。。。就送左佢去搭車。。。屌  到呢一刻我都同自己講唔好咁認真 人地只係搵食 咪做傻仔。。好似沉沉地添屌。。。。(但仲日日 WC梗。。。。)呢六日五夜賽事完畢!多謝各位收看!!!
#題外話 原來香港人係泰妹心目中黎講係 TOP 1 !!!!聽其他女女講原來韓狗大部份係 HW 都鐘意係女女枱度呃酒飲唔比錢仲要係咁磨棍,磨夠就拍下屎忽走左去。。。真係狗撚
感謝大家收看〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜
頭香,先睇後回
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄可否PM contact畀我🙏🏻🙏🏼🙏🏽🙏🏾🙏🏿🙏

其實真係好易沉

回復 aurorayiu ##1 的帖子

戰鬥格好似幾正  韓狗就不嬲狗架啦

師兄,非常精彩嘅報告,晚晚都咁happy!

BLACK PINK LISA?係咪呢條片11:41出現果條女呀?

[youtubeHD=10,10]
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

回復 CPKELVIN ##8 的帖子

唔係丫!!!!😂😂😂 佢冇咁矮不過都似😂😂😂😂

回復 ricky852 ##4 的帖子

真係🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️ 明知係假都要沉。。。攞黎賤。。。。

回復 fy9413 ##5 的帖子

真係正嫁!!! 睇住佢彈左好多人鐘!!!

"大家啱玩才找妳,不是為了boom boom"  師兄高手

識玩,當然玩feel 、玩沉船才最好玩,有钱都買唔到!

好帖一篇,C兄有機會一齊玩

北佬一家大細老婆仔黎唔知做乜撚野

師兄紋三日身,都唔細副,仲飲咁多,有全紅晒

泰妹太好. 韓狗正PK!

所以我自己去泰國玩都吾會做臭香港人個朵

香港男,係要Keep住在泰囡心中排第一位至得。

要靠大家努力KEEP 左香港人個名

聽師兄你講完真係想睇下戰鬥格有幾正

HK NO.1