[新丁求助] 今晚去試玩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇Ching去過金四貴或者自然足浴玩過,呢兩間係唔係齋揼正骨場?
如果係的話,有冇其他場可以推介,望各方Ching教路!
我都想去金四季玩。
最後去咗國泰2字樓呢間,入到去睇睇個 menu,百幾元有獨立房同埋推油,已經心中有數無乜嘢玩,技師嚟到(唔算太差),仲問我要唔要换人,就揼一粒鐘算,推油過程中,佢都提示咗三次呢度係正經場,揼到後段,我可以拖住佢一隻手,佢用另一隻幫我推背,去到夠鐘,幫我抹乾背脊,即刻執埋啲嘢,差唔多要奪門而去,佢話佢果日做咗十四個鐘,趕住返宿舍瞓覺,無下文嘅情況下,唯有沖個涼然後埋單走人,誠惠¥140! 20190609_100837.jpg

金4季玩 spa 有,但都係45度黎多
代仔BA 發表於 2019-6-12 00:28
金4季玩 spa 有,但都係45度黎多

其實呢間都有張spa嘅menu(488),但可能見我係生客,我睇咗無兩秒就收起咗!
三不作 發表於 2019-6-12 08:57
其實呢間都有張spa嘅menu(488),但可能見我係生客,我睇咗無兩秒就收起咗!

都係技C 開價,488再加小費黎打個飛機
唔屌佢嗱
回復 三不作 ##1 的帖子

但可能見我係生客,我睇咗無兩秒就收起咗!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 14:27