想問一下各位師兄是點樣偷跳唔比女朋友老婆發現

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去澳門偷跳最少要幾粒鐘。可以返工日攞半日假去,如果得就話食埋飯夜啲返。唔使咁趕。
最緊要唔好留低痕跡。例如同囡囡v7, 沐浴露d香味, 唇膏印.....。

唔好笑,試過臨走抽水車多囡囡一啖揩到, 好彩囡囡見到幫我抹番,
唔係實死😂 !
多謝各位師兄指點
thomasykk2 發表於 2019-6-9 11:38
最緊要唔好留低痕跡。例如同囡囡v7, 沐浴露d香味, 唇膏印.....。

唔好笑,試過臨走抽水車多囡囡一啖揩到, 好彩囡囡見到幫我抹番,

師兄,應該是老手,小小細節都注意。最近就搵自己笨,拿了囡囡kakao talk賬號,現在正頭痕怎樣向女友解析。另外囡囡香水也是個要注意的細節,女生對香水特别敏感。
返輪班工嘅朋友就最方便
probea 發表於 2019-6-9 08:59

師兄,我試過事先講明去澳門玩,例如睇女排比賽,搵個女友也熟的老死做腳,book間有2張單人床的酒店房,主動給她video call報到。她斷估你唔會咁明目張膽,然後配合她最忙那段時間才去浴室或桑拿。我的經驗是比足女友面子,最少表面上唔會拆穿,心裡有冇懷疑就唔知啦。
如果要去澳門偷跳,
睇怕要返工請一日假先得,
請半日遊船河咩?
一係在香港偷跳

如果唔想請一日假,
在正常時時間同老婆講約朋友食飯打邊爐,
咪最多五個鐘, 又係唔夠去澳門來回

除非老婆去0左同朋友玩一整天,
但你都要担心佢定時CHECK你
Winston91 發表於 2019-6-9 14:33
師兄,應該是老手,小小細節都注意。最近就搵自己笨,拿了囡囡kakao talk賬號,現在正頭痕怎樣向女友解析。另外囡囡香水也是個要注意的細節,女生對香水特别敏感。

小弟唔係老手呀,不過老虎睇得緊。同女人天性對呢方面多疑。所以要小心d.
另外返屋企之前記得扔哂d船飛同澳門入境收條,唔係實穿煲😅。
可以嘅話返到屋企第一時間冲凉。清晒d香味。
thomasykk2 發表於 2019-6-9 16:46
小弟唔係老手呀,不過老虎睇得緊。同女人天性對呢方面多疑。所以要小心d.
另外返屋企之前記得扔哂d船飛同澳門入境收條,唔係實穿煲😅。
可以嘅話返到屋企第一時間冲凉。清晒d香味。

自由萬歲
好像來了小男人週記的大本營!
Lawrence王子 發表於 2019-6-9 20:48

你可以明目張膽去?
Lawrence王子 發表於 2019-6-9 20:48

師兄識得小男人週記,起碼係70後😊。
probea 發表於 2019-6-9 21:01
你可以明目張膽去?

我都係偷跳㗎!大部分香港男人都係小男人嚟啦!点會唔係偷跳吖!😅

thomasykk2 發表於 2019-6-9 21:16

全對!😜
thomasykk2 發表於 2019-6-9 21:16

唔一定,我都識小男人周記,娜姐做女一個套嗎,女二也好大波的。
Winston91 發表於 2019-6-9 23:05
唔一定,我都識小男人周記,娜姐做女一個套嗎,女二也好大波的。

係噃,都唔記得咗呢部娜姐版。 不過未睇過呀。
極速D1偷跳都要預四個鐘,請半日假穩陣。
回復 probea ##1 的帖子

工作無出差偷跳比較難。之前要搭棚。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 01:42