[東西、歐] 維也納 Golden Times 兩戰兩叼!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其他師兄都有講維也納golden times的貼,所以也想去試吓服務。

今天終於玩過,同大家分享一下。

路程
市內搭的士去,約10分鐘,15euro

玩法
門票90euro,有免費小食,橙汁蘋果汁免費。
女每個60euro,玩30min,帶套吹,無kiss
要冇套吹,要車牌,euro 40 extra

女質素
無謂嘥時間,呢個係大家最有興趣知道
大概有20至30條女,全裸行嚟行去,食得落嘅都有七成。
不斷會有人問你where you go?希望快啲搵客入房扑嘢收錢。
大部份女都係 Romania ,也有意大利,西班牙,俄羅斯。
雖然全裸,全部都着住對20 cm高跟鞋,好有睇頭。
性格當然各有不同,有啲有樣唔會主動搵客,有啲會友善親切啲,可以玩feel 。
有啲靚女,但冇波,當然也要比較主動周圍搵客,否則全場食白果。
外國女,有好多僭建,係比較流行嘅,我估大家都唔會大驚小怪。

經過
Where you go? 當然是例牌回答no where
What are you doing here? 又當然是回答 I don’t know what I am doing here 。
我喜歡周圍行,周圍搵。有不同場景的地方,其他師兄有講我唔花時間講。

第一條女, Romania ,冇波,但勝在22歲後生,個樣夠淫。捉佢傾一陣計,跟住入房屌佢。個樣真係好撚淫,好快出咗。60 Euro

出嚟喘氣,不斷有人問我Where you go?,都捉咗幾個輪流傾計,順便睇身材睇下啱唔啱,揸吓,睇吓係咪真波。最後又揀咗一個romania,性格十分樂天的,樣貌唔差,身材OK但假波,身高也有170。冇嘅,都係人姐,佢成日講笑話氹我開心,咁咪比啲家用佢洗下囉,人哋又唔係冇付出,出嚟玩,開心姐。無謂揀個 model ,黑口黑面做啦。

入房有意外驚喜!身材其實事前傾計時完全知道,有揸過。吹工唔差喎,好熱情,好照顧人咁樣,而驚喜是佢可以一字馬!第一次玩一字馬,感覺好好,原來可以咁正。她是gymnasts 。轉左幾次姿勢,最後站立後進式畀晒佢!完事後仲傾計,真係算係咁。100euro
不過安全起見,是有套吹的。

小弟分數不多,請大家着量比分。
另外希望大家多多出帖,分享多啲消息。

回復 imcoolboy ##1 的帖子

very good report thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

真係都幾高消下

有套吹都呢d價位,去greece好過啦。

都係德國抵玩D

多謝師兄分享!!

nice report brother... thanks for the sharing

回復 鬼畜輪姦 ##4 的帖子

去到邊玩到邊,唔通因為果些少錢,扎炮扎到希臘咩。

回復 CPKELVIN ##5 的帖子

去到邊玩到邊!多謝師兄支持

nice report! support!

very good report!

感谢师兄分享

thank you for the detial report

Congratulations Ching success in great experience

thx sharing,Ching

回復 marcinoregon ##16 的帖子

Thank u for your info. I will still go try next time as long as girl quality is good.

thanks for sharing

回復 imcoolboy ##1 的帖子

師兄是星期四去的嗎?小弟星期三去的,可惜跟你錯過了~
老實說雖然醜女不多,但真正漂亮的可能也就兩、三位左右
其中有一位摩爾多瓦的,我覺得是最美的~

門票貴少少