[賽後報告] 胡志明獵艷二( 賴閪 )

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

http://141hongkong.com/thread-2186945-1-1.html

繼續代友出

文中” 我” 係友人,”師兄”係Chandler s

日間都係正骨食下嘢嗰啲,起身都2點幾,

周圍望下女,買下手信,補充日用品,今

晚又去466,件肚兜妹走左一個鐘就係咁問

我今晚去唔去466,我話去卦,去都未必揾

你,之後佢話介紹件喪妹入黎玩,叫我一

定要去,炮友們唔反對,咁我就訂房,今

次揾X仙訂,師兄話仙媽咪身材火辣,叫我

會一會佢,返歸眠一眠,7點幾到466,仙

媽咪喺𨋢口迎接,身材果然火辣,要乜有

乜,有肉唔太瘦,剛好嗰隻,黑色貼身看

穿晚禮服,T back 一覽無遺,一路行入

房,我對眼冇離開過仙媽咪,入房叫酒,

仙媽咪去帶女,炮友們就即刻商議,呢個

媽咪可否帶走,師兄話睇你地本事,之後

肚兜妹入黎,我同佢分開左都冇10個鐘又

見,熟稔左,係好熟稔,過程度係一黎就

咀巢,我探洞,佢探鎗,到選美環節至

停,我一邊揀,個腦就盤算緊今晚係米又

同肚兜妹呢?佢話出去叫個喪妹入黎,咁

我揀女,唔一定要翻食㗎,睇左兩三轉,

只差我和另一炮友未有女,第四轉我見到

師兄講嗰個M 小姐,真係正,樣靚真波長

腿腹肌,即要M 小姐,可能我有睇師兄報

告記得佢,啱啱比炮友們快一步,sorry ,

肚兜妹帶條女入黎都幾靚長腿瘦但假硬波

,咁就開始瘋狂嘅一晚,都係叫火鍋,我

坐三條女,好𨶙忙,條喪妹真係喪,杯杯

清,玩玩下又爆點,又捉住炮友隻手揸

佢,又呻吟,有炮友仲同同玩賴gap,如

圖,唔知條利有冇掂到,呢檀嘢真係同

gap gap 打茄輪,我就非常唔得閒,M小姐

主動熱情,肚兜妹又爭寵,我又係咁同仙

媽咪玩,到最後埋單出現了我一直冇想象

過嘅事情,係呢三條女都互推話唔同我出

街,喪妹我唔要,假硬波,M小姐我好有興

趣,肚兜好都可以翻食,咁點呢,究竟今

晚有冇得食呢?呢度搞左我一個鐘,我集

中火力喺M小姐度,嘅然冇其他枱就唔好扭

計啦,兩條女輪住行出行入,原來係比獨

處時間比我氹女,其實都幾有情趣,回到

溝女時代,我有打算過雙飛,但尋晚三發

後驚體力不繼,然後M小姐終於肯過夜,

Yeah .有新玩具,返到bnb , 侍浴,c cup

真波,挺波,19歲挺係好正常,上床,一

線Gap , 可能係酒精影響,我賴了M小姐隻

GapGap ,係我第一次賴小姐GapGap,

然後就入洞,玩左20分鐘終於出到,都怪

尋晚太盡,之後M小姐講比我知原來佢同肚

兜妹夾埋玩𨳊我,要我又氹又溝,𨳒𨳊你

吖,第二朝都冇打算來多一發,摸下女

女,錫下,玩下,然後9點幾放佢走。

第二晚完

C31CCF92-F23E-4C32-82A2-856798896CA5.png F78E9285-FB4D-44DE-837F-F24C0C868221.jpeg
C兄, 一個字 '堅"
回覆 讚好 不讚 使用道具

OMG OMG … 玩到咁激!利害利害!

thanks for the happy report.

回復 Chandler s ##1 的帖子

好似幾正咁

哇,好正啊,多謝師兄包膠

玩到咁刺激

陰莖欽敬!

这个操作亮了师兄 现场口

466跟92是一家的啊。。。气氛热烈!but,姑娘我真的吃不下啊。。。

師兄好識玩 氣氛好好 好想跟你玩

師兄 勁呀

堅堅堅堅堅,好撚堅

What a exciting leaking pxxxy

好好玩,睇都開心

師兄好high喔~

太厉害了

恭喜師兄玩得好食得好,另外可否pm466媽咪既wechat 🙈

多謝師兄分享報告

夜場奶西 一個字勁