spring spa,25歲幼幼晴晴,36D大粉紅波,nuru body,feel好鬼正,終於搵到我嘅女神,不往此行。

名稱: Spring Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43213-尖沙咀-水療SPA-Spring Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尖沙咀最好玩最正嘅SPA場spring spa,星級酒店裝修,環境優美,地段旺中帶靜,地方又闊落舒適。
新黎嘅幼幼晴晴,芳齡25歲,身高160,擁有明星嘅樣子,好有氣質,瓜子口臉,笑容甜美,36D大粉紅波好有手感,波型又夠靚,彈力十足重好嫩滑,皮膚白滑,幼腰靚羅,真係性感又夠誘惑……
上床後,晴晴先黎幫我日式按摩推油,手勢正宗,慢慢按摩埋全身,做到力夠穴位準,囡囡用功十足,好俾心機幫我從頭按落到腳,搞完全身都鬆曬,
按鬆之後推油,俾足心機交足貨,推得好正,推肩……推背……推腰……服務做到足……絕唔馬虎……好用心去爲我服務,推鬆全身成個人都舒服曬;推埋前列腺,十指齊出,有如十支小電棒,下下中穴咁推按得非常之有技巧!
快樂時光,大家瘋狂勁玩,nuru body,波推擦背夾腸樣樣都有,feel好鬼正,令我十分暢快,正到我呻吟震震,好快我亦發射昇天,大家都開心到震曬,細佬好快口吐白泡,真係好爽!
細佬一係就唔試,
試開有排試!
thanks for sharing
very attractive
支持師兄

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 15:44