[精兵召集] 7月18-22號PATTAYA單兵行 , 有意一齊CLUB SHARE酒錢請進

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各師兄好, 小弟7月18-22號單兵行 , 有意一齊CLUB SHARE酒錢請進.

去過好多次架啦,, 最唔方便係一個人食唔到多幾款海鮮,落CLUB開唔到大酒,無人看枱, 下下要埋啲囡囡枱先開到大酒玩 , 又驚妹妹誤會想溝佢~
夜晚多數先GOGO, 11,12點就INSOMNIA , 2,3點再轉PIER , 無野食就7仔食野番房訓, 有野食就過何理活旁邊宵夜談情
有興趣就PM我啦.留LINE ID ,  

小弟後生樣,多水吹加玩得~
已PM
我也是常去曼谷芭提雅,上个月才去过回来。 七月我落印尼雅加达。下次去曼谷芭提雅在10月14-21。有时间的话,可以一起蒲。
芭提雅,中午两点开始我喜欢去soi6狗狗吧喝酒,可以上楼 st 1k + 400(房钱)泰铢。 傍晚7点开始喜欢去海边寻宝,很多freelance ST 1k,LT 2.5-3K。   晚上有酒友的话就去hollywood,单兵作战就去isomnia。
已PM 請回覆
十一月會去
回復 多情少君 ##1 的帖子

CHing我10月15-21pty+bkk

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 22:25