[曼谷] 6月曼谷偷食已婚舊相好 + 7 天堂 + 堅跌錢記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以往一年去4次,今年先第一次過黎玩,點知都係黑仔

Day 1:
早幾日晚機到曼谷,到左發覺係香港買既電話卡用唔到,平時買開依隻都無事,黑既開始..
到左坐車出Nana附近住, 第一晚攰攰地,係酒店附近食個意粉,飲返2杯啤酒就落去Nana plaza行下睇下女就返酒店休息。

Day 2:
約左以前係pattaya gogobar做既從良已婚舊相好,佢婚後第一次見佢,樣貌無乜點變,係化妝淡左同埋著衫密實左,感覺上仲正過以前。
話就話出黎食餐飯,但出得黎又點會無下文,食飯果陣係咁想當年,我就手多多摸下佢面同手背,食完飯好自然咁跟左我返酒店,上到房怕怕羞羞咁,我心諗怕乜,係做左人妻遮,就禁低佢,之後都係果d, 係感覺刺激過以前,有偷食feel, 完事攬一輪,傾下計,佢就話要沖涼返屋企交人,咁就一齊去沖個涼,沖涼果陣係浴室幫我擔到派彩就放人,送佢落樓下搭車。

Day 3:
起身頭重重咁,明明琴晚又飲唔多,咁就去Terminal 21食個lunch ,食完去central world間Stretch Me試下,之前聽睇youtube見人介紹,話lets rexxx 開既,主要好似幫你做運動拉筋咁(我覺得泰式按摩舒服好多,而且鬆d),點知拉完筋出黎就流晒鼻水,同埋有d燒咁,咁就返酒店休息,晚飯都無食,飲左罐啤酒就訓覺。

Day 4:
一訓訓到2點幾,見個人好d, 就去醫肚。
食完野就去Doki Doki, 去到無比ipad 揀女,反而叫左6條女出黎比我揀, 睇唔岩就行去7天堂,ipad揀女,放低1300b揀左ice , 入到房幫我洗完就解甲幫我奶lin頭,任摸唔嬲,吹得都ok, 吹左好耐未出都無咋型,出左之後主動問要唔要出多次,完事洗完著返衫我就拎個錢袋出黎比tips就走人,諗住行返去Terminal 21, 行左5分鐘諗住去7-11買野,發現自己個斜咩袋開左,入面個錢袋無左,心諗仆x la, 唔知沿路跌左,定比人扒左,定放低左係7天堂著鞋果個位,沿路行返去7天堂都唔見,入去7天堂問就話無,咁都無計啦...入面大概有22000b ...今次真係跌錢啦
之後同d泰國fd講, d fd就叫我去Lumpini police station 報警拎返張police report, 起碼claim到dd 旅遊保險呀, 咁就去換返12000b 旁身之後就人生第一次係泰國去差館,入到去同個鬼佬落口供,佢話Terminal 21附近果段Sukhumvit rd 基本上日日都有人比人扒銀包,所以各位師兄真係要小心。之後個泰仔出張全泰文既police report就走人。
跌完錢心情低落,就去soi cowboy走轉,係b記坐左10分鐘就吹我叫第2杯,真係火滾,見無乜心情又有d唔舒服就返酒店,咁就完左day 4

Day 5:
繼續唔舒服,仲發埋燒,都係係酒店附近搵食同埋係酒店休息..同埋打埋依個包膠

今次泰國之旅都真係可以叫敗走..下次又唔知幾時再黎..

出外旅遊,錢都係要貼身,放褲袋好些。
回覆 讚好 不讚 使用道具

我平時都係放褲袋,係果日見唔舒服,諗住帶個袋裝枝水順便放錢袋就出事

跌錢真係好唔開心,我都試過,不過又係衰大頭蝦,祝師兄下次順順利利

祝下次好運,玩乜都順順利利

陰公 比扒咗銀包

出街唔需要袋咁多錢出街
我日間只袋4000 銖最多

唔緊要啦,旅行總遇到黑仔野架啦,錢財身外物,22000咪當食左個ptgf囉

有旅遊保險都算不幸之中好些

回復 sabeyining ##1 的帖子

hard luck ah ching, would be better next time

回復 sabeyining ##1 的帖子

Which sim card you used that didn't work?

的確!曼谷扒手多了很多

真係跌錢,我仲以為你踩左雷。可能你個樣病病地成為人地的目標。

師兄唔好彩,破財擋災啦

真係跌錢啊,去玩真係要睇好貴重物品

我會預計當晚玩咩,才預算帶幾多出街。

師兄真係唔好彩

我通常將成個銀包放係酒店夾萬, 跟身只放適量BAHT 同PASSPORT, 除非準備要用CREDIT CARD, 否則連CREDIT CARD都唔會帶

真係好黑仔。

我通常將個袋咩前面

過癮啊! 屌已婚舊相好!不過跌錢就乜癮都無曬