[新兵問路] 最近都冇乜師兄講momo了

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽聞囡同服務都差左好多
唔知真定假
回復 KYPSS ##1 的帖子

去試下啦
未去過。
之前有次去過睇唔岩
之後都冇再去
一雞死一雞鳴

之前都很多人講ADDICT, MITU啦
佢唔識做生意啫!曾經有咁多人加過佢 LINE, 叫做有客路,可惜有錢唔識灣身執。
howardeva 發表於 2019-6-25 11:09
佢唔識做生意啫!曾經有咁多人加過佢 LINE, 叫做有客路,可惜有錢唔識灣身執。

你講Dew??!!
有時間咪去望望有冇女啱食
其實momo還算不錯,首推wiwii
憤怒鳥!!!! 發表於 2019-6-25 20:58
你講Dew??!!

我講 momo。Dew 就算幾旺都冇用,得一塊田,唔食唔瞓一年賺幾多錢?幾多年就殘哂?
回復 pqrs ##10 的帖子

我也推Weiwii, 有女友fu,人很溫柔
上次入去睇左睇 冇個揀得落手...
我6月頭去momo, 真係冇個揀得落手,因為懶得再去第二度,就揀左個叫Pang, 樣同身材都唔多得,揀佢只因為個樣夠淫夠雞格,服務正正常常咁,全程佢主動,可車可環保吹,係我要叫戴返套吹,主動2Q,不過佢個樣令我唔多想嚟多Q, 叫佢按下算,臨走主動留line, 返到酒店已經收到佢line話好掛住我,之後成個星期日日都line話掛住我,幾時再去揾佢,頂佢唔順block鬼咗佢。總結,Pang可以一食但一定不會返食,momo囡囡質素差咗好多,最衰都係自己懶,浪費咗次quota
依家批女唔太惦
因為女少左,所以咪去其他囉
Reply watgoose20 ##13 Add Thread

係幾好,可惜無波
人妻最正 replied at 2019-6-26 14:37
我6月頭去momo, 真係冇個揀得落手,因為懶得再去第二度,就揀左個叫Pang, 樣同身材都唔多得,揀佢只因為個 ...

哈哈...睇怕條囡無乜客
聽日可能去試anny
小弟第一次去毛毛
foreveralixa 發表於 2019-6-27 09:32
哈哈...睇怕條囡無乜客

哈哈~~都似係啦,冇樣冇波,皮膚唔嫩滑兼瘦到未發育咁,所以去到睇唔岩應該要走人,好似我咁勉強揀件,做時又唔岩feel,出完都唔爽!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:20