[搵囡心得] 頭頓市韓k 囡相及 390 beer OM

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

是咁的!
回港後,頭頓個韓k囡囡同小弟wechat 傾傾下,話唔介意post佢啲靚相,所以我就post幾張啦! 我的頑皮越妹!
AEE18617-E11B-47FD-BC3C-D92759DE8ACC.jpeg 57247968-7E7F-4296-9C57-AD14A408A466.jpeg A9D215DF-68C4-4DE3-9BC5-968793F3DBD0.jpeg
要wechat我可pm給兄弟們,共勉之!

之後係390 beer OM
當晚6pm,我地一行4兄弟搭grab到,我地無媽咪contact,所以係無訂房下直搗皇龍,可能因為星期一,唔太多人,我地都算早到,正常入房揀女,有十幾個揀,4成食用率,每人都揀一個,一個大波(20歲)、一個更大波(23歲)、一個可愛好玩(18歲),我果個本來企唔出街果邊(19歲),但見佢好靚就照揀,點知了解左陣,佢話唔出街係因為剛隆胸,話如果我唔大力揸都可以同我出街。 玩玩下途中更大波話佢親姊姊無人坐好慘,咁咪坐埋囉,好好玩好好玩好好玩之後,5個鐘就埋單,囡囡途中有走場,但唔算嚴重,8成時間都在我們這裡,我果個9成添,(佢好似幾like我,仲會嬲我同其他女玩唔理佢)。whatever,埋單 9x00000VND ,記憶中我上次去310無咁貴,我有睇單,tips 3500k (囡5個加媽咪再加侍應,侍仔都要500k??), 啤酒 3000k(3pack 24罐), 食物大約1500k,房錢5小時大約1500k, 這樣價錢合理嗎?
小插曲,因為我唱得最多錢,所以我本身以為我自己一個夠cash埋單,點知over左,媽咪比我用港幣找數,計足網上滙率比我。我條女見我好似唔夠錢找數咁,好似有啲擔心(唔知係擔心我唔夠錢比佢,定想幫我慳錢)本來講好LT(4500k),之後話同我ST算,返到酒店,我即叫fd找番啲beer OM數比我,緊係要LT啦呢條女,全程大車,正到一個點,完埋morning q,第朝7點半走,超級girlfriendable,我其他friend全部st(3000k)

BY the way, dai nam hotel keep到質素,殘廢浴加起機加靚女
790k VIP 房,囡tips 1000k (2hrs)
我地4個都好滿意
感谢分享。我都试过女女唔出去的原因系刚整完个鼻👃😂😂
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 giggs14 ##1 的帖子

very nice girl, admire your experience, try to follow in future , thanks

謝謝師兄分享,可以pm囡囡WeChat 😬

多謝師兄分享

多謝分享

確係幾正, 真波?

越南好似越來越多假波了, 以前大部分都真材實料!

條女唔錯

囡囡唔錯,師兄可以pm囡囡v7俾我?

多謝師兄報告,請求美女的聯繫方法,pm. Thanks

多謝師兄報告。

D女好正喎,多謝師兄分享

milkcity 發表於 2019-6-26 01:49

囡囡唔錯,師兄可以pm囡囡v7俾我?

抱歉,系統話我與陌生人pm次數超出上限,或者要add fd先pm到Ching

sanwang 發表於 2019-6-26 02:16
多謝師兄報告,請求美女的聯繫方法,pm. Thanks

抱歉,系統話我與陌生人pm次數超出上限,或者要add fd先pm到Ching

现在就要提前试下手感万一是假波

septwx 發表於 2019-6-26 08:35

现在就要提前试下手感万一是假波

但這390的囡囡,沒波玩我也很滿意,太漂亮了🤪

心癢癢......

相頭唔錯,通常去開胡志明同河內,