樓主: chuchucatcat

[華南地區] 唔敢咁快食偉X開唔到孖Q冇北上,春秧:舐性工作者B帶來.....

昨先遊三沙無G .晚大漁飲五種酒半醉去危險,淘沅關门,滙洪無左樓梯底,去潤忠着運動裝,半醉揀件洗腳,洗腳中淫語点上房屌閪
口爆,中出,
囡話上边的房冇左,業主收返,要出街去銀座租房,租左房佢会上酒店,屌,嚴打緊不立危牆兼半醉唔屌,洗完腳走人,返春秧玩北嫂.好能多G .執件炮房9楼.又有梳桩鏡.先睇鏡囡踎床边吹.再睇鏡牀边同囡濑多毛閪.G 好快出水.要屌.一屌又西又顶叫床分零就出米青.跟住入厕洗能睇埋囡洗閪.一起穿衣落樓
回覆 讚好 不讚 使用道具

chuchucatcat 發表於 2019-7-6 08:39
昨先遊三沙無G .晚大漁飲五種酒半醉去危險,淘沅關门,滙洪無左樓梯底,去潤忠着運動裝,半醉揀件洗腳, ...

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

師兄都乃得下

周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」