金龍餐廳品嘗越南日本菜

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

18原來又叫金龍餐廳

上次攞左張coupon,心思思又想去,沒買套票,過橋今日3:00pm到達馬交,4点上到去,己有十几个客人,今次係咁2冲冲算,因為一陣又沖。抹身妹可能已認得我,今次沒衝埋黎R抹身。

入到去先E肚,雲吞麵吾錯(前后食左3碗),金龍攴廳的食物算吾錯。同新馬路有間好多人食的麵檔有得揮。E飽肚之后去問經理几時有囡揀,再講我聽張coupon只係減到5百,吾係5+3佰。屌,俾張野揾笨,最不知所謂係無coupon walk in都一樣減五佰,你老味整D coupon多L餘。5点前睇第一轉,有10几个,睇中左个樣貌甜美+大波的越囡,以為越越,点知食完返上黎問要$2500,己減五百,因佢係黃牌3字頭。入房見到黑c同gel,以為係送,原來walk in價包埋,套票玩要加$288。囡囡整体ok,雖然沒有越女的熱情,水牀做得用心,錫渾我全身勁输服,最正用乳頭轉我細佬,極上乳交,可惜是假波,但差吾多己射,出返去吹完之后,坐上黎几野就俾佢kO了。完事后都可以車下,揸下抱住等夠45分鐘。

再食下野,睇多几轉囡,今次D囡睇多几次就無早兩日咁正,D鬼妹仲係豬西grade.因弟1Q出得太快,所以心有不甘。直至8点前最後一round,見到个几靚的日本大波娃娃,我望住佢,佢就含情默默回望返我。个女經理就問我要嗎?確定價錢三千九,就要啦。之前幫我男經理同我講日本妹黎,要3千九,居然睇小我,算吧,我去食樱花啦。

入到房,又有黑C,囡囡跟住黎,可用英文,名古屋人,我未食過的。除衫身形一般,入去水牀,真波的感覺真係好吾同,好柔軟,腳板也享受了,佢好認真冼,但感覺佢只當我係一條屍,所以細佬吾硬,直至轉返面对面,就好D,望住佢靓樣。

出返去下半埸开波,佢先含住啖李C得林吹我细佬,屌,好嗱呀。再用暖水吹就好D,正埸几个姿勢又顶吾住,一心林住出左1Q,呢回可慢慢調教,但自己又吾爭氣,中間考牌又失敗了,原全沒有日本soapland囡的温柔体贴,被馬交化的日本風俗娘,很失望,但總算又出一Q。以后应該吾会再在馬交点日本菜啦。

埋單6k几,坐鷄虫車去大橋口岸,应該吾会咁快再去了,下次我会先打5日飛机,然後先去呢間令人早洩的餐廳。
王兄,你細佬好敏感喎!應該係你思想好敏感喎! 王兄的錢真易賺!😜
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 wongwingkin ##1 的帖子

感谢楼主分享

谢谢分享,师兄尽尝越日靓菜…

Service time is 45 mins, not 1 hr?

多謝師兄分享

師兄好勤力

回復 wongwingkin ##1 的帖子

早早收工,真是男人的苦惱

查實我真係吾敏感,真的有点不明白,可能水牀已被挑逗到就射狀態。

ivancww 發表於 2019-6-28 07:54
Service time is 45 mins, not 1 hr?

如果你有本事可玩到一小時,但我就吾爭气了

吾掂了,要休息吓。

wongwingkin 發表於 2019-6-28 10:34
查實我真係吾敏感,真的有点不明白,可能水牀已被挑逗到就射狀態。

水床真係咁好玩?🤔下次要試下!😜

Lawrence王子 發表於 2019-6-28 10:48

其實同金池差不多,不過空間大一點, 同埋光猛好多

WONG 兄今次好似無上次咁好玩

Lawrence王子 發表於 2019-6-28 10:48

水牀工序好標準,先背向再返轉,極上輸服,一般都15-25分鐘。我自已就好enjoy,所以到正場就好快出野,对D囡也是好事,吾客俾人屌好耐。在B店就沒有這樣的前戲,所以就可以攪到好耐。

精力充沛

rx78kln 發表於 2019-6-28 11:08
WONG 兄今次好似無上次咁好玩

对,格一日又去,少了个份新鮮感了,睇真D囡囡又確實比B店差D。但服務就正的,如果找到有GF感覺就完美,總结18是有樣有服務又吾太貴,如果吾係偷跳玩耐D更正。

今朝訓醒又硬硬地了

wongwingkin 發表於 2019-6-28 11:10
水牀工序好標準,先背向再返轉,極上輸服,一般都15-25分鐘。我自已就好enjoy,所以到正場就好快出野,对D囡也是好事,吾客俾人屌好耐。在B店就沒有這樣的前戲,所以就可以攪到好耐。

咁真係要試試!

18 宜家仲有冇女水池邊幫客洗車底?