樓主: chuchucatcat

[華南地區] 遊神州沙灘观三点美女日光.洗.浴,春秧旗袍北嫂舌洗三点

WOW...有沒甘正..200可以上?
chuchucatcat 發表於 2019-7-2 08:28
你唔係以為張圖二百可以上
老作猫跛閪 作就可以上

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

回復 chuchucatcat ##22 的帖子

作假??
打電話啦 發表於 2019-7-3 22:07
回復 chuchucatcat ##22 的帖子

作假??

係床边劈大隻閪嚟濑.只係玩企企先会咁濑.去足浴開大.或酒吧北嫂.個的都係先床上玩十八摸之後.啜蓮.吹.濑全身.餵下鲍.塞下鸠.循序渐進先濑閪.無床边劈開黎濑
chuchucatcat 發表於 2019-7-4 06:48
係床边劈大隻閪嚟濑.只係玩企企先会咁濑.去足浴開大.或酒吧北嫂.個的都係先床上玩十八摸之後.啜蓮.吹.濑全身.餵下鲍.塞下鸠.循序渐進先濑閪.無床边劈開黎濑

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-7-3 01:42

重好意思再開分身搞事,

昨先遊三沙無G .晚大漁飲五種酒半醉去危險,淘沅關门,滙洪無左樓梯底,去潤忠着運動裝,半醉揀件洗腳,洗腳中淫語点上房屌閪
口爆,中出,
囡話上边的房冇左,業主收返,要出街去銀座租房,租左房佢会上酒店,屌,嚴打緊不立危牆兼半醉唔屌,洗完腳走人,返春秧玩北嫂.好能多G .執件炮房9楼.又有梳桩鏡.先睇鏡囡踎床边吹.再睇鏡牀边同囡濑多毛閪.G 好快出水.要屌.一屌又西又顶叫床分零就出米青.跟住入厕洗能睇埋囡洗閪.一起穿衣落樓
chuchucatcat 發表於 2019-7-6 08:38
昨先遊三沙無G .晚大漁飲五種酒半醉去危險,淘沅關门,滙洪無左樓梯底,去潤忠着運動裝,半醉揀件洗腳, ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

請問食物袋有咩用?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:26