[曼谷] (續)最新鮮毛毛momo報告-單兵4夜(同場加映PTGF報告)

簽到
泰國夜店類別: SPA 場所名稱: MOMO 網址: 
是次消費: 2000~2999銖 日期:  消費意見 值得一試 返啅指數: 9/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟其實先第二次到曼谷,係呢度做左半年功課
首先多謝分享過重要資訊既師兄

飛前1星期玩某交友網(10分鐘先send d得一次果個on9網呢) 咁就識左個布吉妹咁岩又飛曼谷
29歲 瘦 冇乜波樣普通
最犀利係佢話收我2500b (你冇睇錯)一晚再加第二日全日(約36小時)
我係戰戰兢兢既心情下飛到曼谷,一落地已經6pm,即刻搵佢,佢就搞左一輪11pm先到我酒店
一晚加一個全日搞左3劑,我feel到佢沉我船,第三朝我就同佢講要working,比左3000佢就失住望執野走,我都唔想咁,但係有你係度我點出征毛毛
中意就自己人肉搜尋啦,你咁犀利

好,廢話講完,即刻報告大家最想聽既毛毛報告
剩低3日試左3個 anny nicky miki

Anny 我都揸唔出佢真波定假波,只能講好揸又大
服務就中規中矩啦,英文麻麻咁囉,兩發交貨200tip

Anny

Anny

Nicky尋日個包膠寫左啦 滿分之作(個人認為)

Nicky

Nicky

miki 幼幼組 傻下傻下,又係英文麻麻,講乜都要講幾次,c波頭b波尾,皮膚勁滑囉,服務都係有齊哂,兩發滿足,好幼幼者必試 300tip

Miki

Miki

總結就雖然冇各位師兄講既紅牌,但係都唔係唔食得既地步,好過soi 24果啲啦至少
可惜我識得玩時Dew已經走了,唉

日按始終好在明碼實價
冇咁易中伏
你睇版上有幾多人蛇美中伏
我落去行個圈都真係冇咩興趣食,開我3000一劑
大學生 日按都有啦
日按比埋tips 3000有找
比服務都唔會好得過日按啦係咪先
不過各有喜好我明白

分享到呢度 希望讚個好加個分之類
等我下次都有個動力包膠比各師兄們
吸罐吸

回復 hk211hk ##1 的帖子

Sofa spot.

Thanks for the latest momo reports, hk ching!

Hope to try (again) in a few months...

CH
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 chryo ##2 的帖子

师兄的帖子很有帮助 momo 看起来还是可以试试的 感謝报告

去喇去喇........momo

最後一個好像可以~ 感謝分享

我還是比較愛大奶妹 支持 支持

乜你講到soi 24 d女好唔掂咁架?講真以相頭計,soi 24質素好過momo好多

同意師兄所言,日按不用慢慢講價,有保証,蛇尾女一出門口看清楚有時哧死你

睇完報告,決定下星期出征momo

師兄有食神

最後一個好像可以~ 感謝

hk211hk 發表於 2019-7-1 13:13
小弟其實先第二次到曼谷,係呢度做左半年功課
首先多謝分享過重要資訊既師兄

毛毛e十嘅员工年龄範圍都好宽旺,又多幼幼,亦多姐姐。
好野。

letsgotravel 發表於 2019-7-1 21:15
睇完報告,決定下星期出征momo

wait for your review la. ching.

讚個好sin

畀師兄推一推,睇來Momo又有運
返咯⋯⋯
始終日式係有返咁上下職業精神嘅

After reading Ching report make me hungry to go momo

2500抵... MOMO D女整體唔差..

口爆不错

第二个好似蛮不错的