[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 有無師兄食過巴西妖?

回復 kitboy8 ##19 的帖子
% \, P( v( p( N2 ~  z% f% ]8 k) Z: R' g
好似表演特技咁咩 😂
好大碌
俾佢食左
5 v/ o8 A1 A4 |8 W: C超正. @! N6 y: w1 k5 ]! X. t
下下頂到盡/ R  ?3 Y! N+ u% G8 T9 p
而家好痛
用手機回應 kevincheung41 #23 的帖子
7 P; b1 ~1 I9 z, d  q( y( ^8 a% [- w
佩服,貴唔貴?
回復 Leejav ##24 的帖子
* l( m  V8 `0 _& e; v+ J- t" c# w( Z9 d
2000/hour/ G$ e6 D. }" D. y! P
今日last day

: o. y' z9 C  @9 Y  R% K  Y% ]+ e6 I係咪真係好高大?對腳正唔正?
啱啱試左,真係超超超大碌,有幾下俾佢強行按頭含到底真係爭啲嘔,不過好high!佢開頭死都唔肯做bottom,花左啲時間先可以插到佢,插住佢都好硬,佢一路被插一路打J,實在太正!
有無師兄試過?睇返啲片好掛住佢!
咁大被插唔知係咩感覺
大碌過好多AV妖
見到句 "終於等到佢下星期來香港" 興奮咗一秒,然後再睇下個日期...
食過兩三個
* V% M9 G5 y& _/ {, G但通常都唔得1 I. t2 d2 H* F) b6 v, P
8 l/ k! \3 b% n" L' z5 @
只有一個flavia係好啲
" O: M& k' D  v但來過一次香港就去左歐洲了
: [, \% O' g0 P! S5 Z/ |: v8 n無再來
插得入的,前面揾個女人屌或吹…
! t/ V' b5 r6 ~* Y" F. K" `5 O
6 O( i) R. o0 Y# t0 b, B8 t3 C正過好多女人
玩過黑妖,好大支軟皮蛇… 不過又入到。
正呀,條能好粗,想試吓,點聯係
見到佢條j已經扯旗。點約?
夠大一隻

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 07:16