[新兵問路] 請教hcm catwalk消費及玩法

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

貓仔呢次生日之旅,有性趣去catwalk朝性,請教大家果度系咩消費及玩法?謝謝大家幇忙!

catwalk 的KTV我沒去過
如果是酒吧大廳的話
去酒吧坐下來就會有人問你
需不需要MM聊天
如果需要會把MM帶出來
你可以隨便選
不喜歡就換下一批
喜歡就挑一個坐下來聊天
買杯酒或飲料請MM喝
聊天小費50萬
聊天過程可以談長短
長300美
短200美
可試試講價
torn肆泊 發表於 2019-7-5 20:24
如果是酒吧大廳的話

仲諗住生日P去訂KTV房,但咁貴應該難搵人join, 都係坐大廳飲下野昅下算!
torn肆泊 發表於 2019-7-5 20:24
如果是酒吧大廳的話

有群友俾左catwalk mami 聯絡我了, 佢話可以預早一個禮拜前訂ktv房, 大房可坐20人,
之前睇報告有人去過話開支普通威士忌要400萬盾... 咁睇黎係大廳坐下叫杯8美金飲品飲下昅下女算了!
坐底睇岩或岩玩先叫媽咪。。唔係就浪費左
cb390 發表於 2019-7-7 16:24
坐底睇岩或岩玩先叫媽咪。。唔係就浪費左

咁又係,覺得啱玩或見有女啱心水先叫,唔係轉場玩好過!
catwalk 的小費超級高,師兄還不如去1127這些高檔點的場。
我都未去過,瞭解下
講真,去玩就洗多少少錢會開心D,始終呢個行業明買明賣。
我1127 CATWALK 同鴻系既場都去過,其實貴價場同平價場既差別。
在於高妹多與少,即係平價場既高妹相對少好多,但樣其實我覺得差唔到好多。
平價場6成食用,貴價場7成,但高妹就平價場1成,貴價場6成。
睇你好咩。至於價錢,我去既時候係平價場過夜350萬,貴價場500萬。而家唔知。
但俾媽咪貼士個到,真係負擔到可以俾多D,咁媽咪留靚女俾你機會就高D。
其實媽咪小費先50萬,對我黎講就好少,我通常俾100至150。女就唔洗俾太多。正常價就可以
其實對比返大陸,越南真係好平,D女又好過大陸成倍。
難得去玩,錢就一定要洗,如果唔係玩得唔開心,一肚氣就無謂。
個人意見。
香蕉味雞翼 發表於 2019-7-18 10:12
講真,去玩就洗多少少錢會開心D,始終呢個行業明買明賣。
我1127 CATWALK 同鴻系既場都去過,其實貴價場同 ...

絕對認同,去得旅行夜遊,呢D錢唔好勒住勒住
THANK YOU FOR SHARING NICE REPORT
Catwalk女多,质量不均,肉金偏贵。。。
回復 香蕉味雞翼 ##1 的帖子

說得對,開心就好
NICE REPORT
回復 skcat ##1 的帖子

Thank you for share
回復 torn肆泊 ##2 的帖子

感謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 09:29