只能嘈交?無法說道理?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

孫文阿叔,碌唔中生蝨兩位仁兄!
道理說不清楚?即胡言亂語?

在下被你們炳過?
兩位跳樑弄臣之輩?
想扁我?

香港!台灣!任選!

哦,將我擺到同阿直一齊,好興奮哦~~~~~~~~~~~ :lovely: :lovely: :lovely: :lovely: :lovely: :lovely:

我擺撚到明屌鳩你啦,次鳩次扮撚哂高人咁,呢頭問撚完講哂要人表明立場,但自己立場係乜又唔撚講,齋暗示,跟手縮埋一見入唔到位就轉軑縮埋一二角,你好撚樣衰囉,仲要乜都唔識扮有料,野又唔撚查清楚就亂鳩咁屌,想點呀?要人教你,比得起幾錢呀?咪撚柒啦!
講都廢撚事,肉照一張,收野啦
狗日1號來了!
接下來pm聯絡,
無須廢話!
原帖由 太空翔 於 2008-8-28 11:05 發表
狗日1號來了!
接下來pm聯絡,
無須廢話!

你要戇鳩到幾時?哦當我拳頭交打鳩贏你就話我大恰細,四肢發達頭腦簡單呀?輸比你就話我得個講字咁呀?咪撚傻啦

咁就出黎,講真我見完你會比人屌,唔止屌鳩我戇鳩仲要屌鳩我做乜其他野唔蒲頭你件咁款蛋散講兩句就現身囉……戇鳩

呢頭又話人唔同你講道理,果頭就話要見,你愛我都唔使愛到咁出面呀,我對你冇性趣囉

仲有,咪撚pm我,咪撚浪廢我pm容量,有乜野呢度唔講得?柒夠未呀
無才,無膽,狗掀門簾全憑一張嘴!
男人不講粗話與廢話,
道理講不通,見面攪清楚.
原帖由 碌唔中生蝨 於 2008-8-28 10:55 發表

哦,將我擺到同阿直一齊,好興奮哦~~~~~~~~~~~ :lovely: :lovely: :lovely: :lovely: :lovely: :lovely:

我擺撚到明屌鳩你啦,次鳩次扮撚哂高人咁,呢頭問撚完講哂要人表明 ...

敢問"碌兄"是否是 i.t人?
原帖由 太空翔 於 2008-8-28 11:29 發表
無才,無膽,狗掀門簾全憑一張嘴!
男人不講粗話與廢話,
道理講不通,見面攪清楚.

哈,我又真係唔明,講到你咁都講唔通,見到見就講得通呀?嘩咁好囉,我做開開發野,咁係咪開多次會我就連穿梭機都開發到?戇鳩!

家陣你連我屌鳩你埋野都拆唔撚掂啦,衰咪認囉柒,見面比你見住我去打鳩我?我有冇咁撚戇鳩?咪撚傻啦
原帖由 robot28 於 2008-8-28 11:42 發表

敢問"生蝨"是否是 i.t人?

……唔算……又算呱……開發野,鳩吹人……靚仔起我底想插我屎忽?屙完爛屎喎,等多陣先啦
看你手毛多~實是性慾強~每晚要柒次~兩分鐘完事
原帖由 robot28 於 2008-8-28 11:54 發表
看你手毛多~實是性慾強~每晚要柒次~兩分鐘完事

當真
快槍手為何面紅???
原帖由 robot28 於 2008-8-28 12:08 發表
快槍手為何面紅???

唔好意思咪面紅……咁都比人睇穿,鑼嘛 :redface:
蟹哥又發功 又關我乜事?
原帖由 碌唔中生蝨 於 2008-8-28 11:22 發表

你要戇鳩到幾時?哦當我拳頭交打鳩贏你就話我大恰細,四肢發達頭腦簡單呀?輸比你就話我得個講字咁呀?咪撚傻啦

咁就出黎,講真我見完你會比人屌,唔止屌鳩我戇鳩仲要屌鳩我做乜其他野唔蒲頭你件咁款蛋散講兩句就現身 ...

佢係咪撩你隻揪咁解呀?
在下跟兩位仁兄之事打擾諸位兄弟!祈望各位兄弟見諒!
自問對任何兄弟回文,措詞禮數絕不輕忽,
不認同吾所言,絕對尊重,言論自由!

若兩位仁兄說理若有未殆,莫胡言扁過誰!
在下不惹事,但絕不怕事!
咁撚文雅嘅
阿叔都比人開火
原帖由 太空翔 於 2008-9-1 04:31 發表
在下跟兩位仁兄之事打擾諸位兄弟!祈望各位兄弟見諒!
自問對任何兄弟回文,措詞禮數絕不輕忽,
不認同吾所言,絕對尊重,言論自由!

若兩位仁兄說理若有未殆,莫胡言扁過誰!
在下不惹事,但絕不怕事! ...

咁講呀……哦……咁我家陣就屌鳩你做野私縮偽君子,咁夠未?……我就睇地區而出聲,嘈交區我就愛惹事夾唔撚顧禮數,咁講又夠未
有刀賣,有劍賣
原帖由 太空翔 於 2008-8-28 04:16 發表
孫文阿叔,碌唔中生蝨兩位仁兄!
道理說不清楚?即胡言亂語?

在下被你們炳過?
兩位跳樑弄臣之輩?
想扁我?

香港!台灣!任選!

我需不認同你,但也有感二人是垃圾, 尤其那個什麼呀叔, 不知所謂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 21:51