[芭提雅] 又係我化骨龍!龍仔丫

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

是咁的 我而家人在芭提雅剛剛有個老友啱啱到左就同佢落片場搵食,事關我已經有個飯盒,而飯盒就係我酒店訓梗。但你知啦⋯⋯男人往往都係一個貪新鮮嘅動物黎。落到去已經發現到一隻。。。但飯盒啲姐妹已經認得我又同我打曬招呼,同時又知佢同左我一齊(即係跟左我玩,唔係男女朋友個隻),講返個獵物先,眼大大啡金齊陰髮型,五官係可愛個隻,膚色編黑面化到比較白,經常著露博嘅3,點解我會用經常(因為上次黎幾次已經𥄫住,可惜飯盒係身邊冇辦法出手。),係友人嘅掩護底下成功用一分鐘攞左WC,wc名叫 naXXn(長期係後排上樓梯個邊位置嘅),唔知有冇師食過,所以如果有師兄食過分享下睇下值唔值得出手偷跳玩下 哈哈!加左WC後講講下佢一尻衝撚左埋黎,好撚熱情咁同我傾計又搭住我又玩我頂㡌又玩我副眼鏡又性。之不過我後方係飯盒姐妹個圍枱,跟住我就更係辦撚野咁縮開啦!其實上身就冇離開過,只係下身離開下咁。我有爭取時間問價各樣,係WC傾個時我已經話我今日唔方便各樣,我話我朋友係後面,佢都好識做話我地WC傾,咁就返返去自己張枱。同時我又去左姐妹個圍上演一下咩叫此地無銀三百兩咁款。我扮曬野問姐妹圍,個個女做咩事?冇啦啦過黎唔知做乜,你地
識?定係你地朋友?姐妹話個條女very crazy ,我心諗有幾 crazy 丫?!
如果有師兄知道我講乜水嘅話 分享下😂😂😂
Ps 我明晚會同一眾友人落 Hollywood 玩,會落去玩嘅師兄 碰到面就飲返杯一齊玩吧!
我帶黑色有色鏡片眼鏡 好容易認 哈哈!
偷跳幾時都咁開心
抄咗牌慢慢先食都未遲
回復 aurorayiu ##1 的帖子

所以經常講偷食係最過引的
飯盒係房,咪租多間房偷食囉,有乜問題?
飯盒竟然咁靜係房訓?...我只有遇到我係房訓...條女話要出去玩

BUT...師兄扮左牌可以搵佢去附近玩下短鐘試一試....
其實吾係好明点解d人要驚左件飯盒?
系米件飯盒平時系吾洗$定收你特價$?
所以先驚?

用假情假意度件女免費吊,先驚件女知你花心。事實你又真係骗左她金錢和時間。
否則比公價,出來玩花心好正常,因為事實系嫖客与女女関係。
做左咁耐飯盒,有冇真軍先?
比錢的飯盒,好多唔去夜場,費事撞刭客
回復 aurorayiu ##1 的帖子

果然俗話講得好,妻不如妾,妾不如偷

我相信系要營做尼种偷食感覺去增加刺激感。另一种心態就系營造到自己好似情聖咁,囡見囡愛,但自己又非常有責任心。对D囡不离不棄。
我系分析过自己而得出以上结论。
黑人898 發表於 2019-7-13 13:32
比錢的飯盒,好多唔去夜場,費事撞刭客

系喎,有见地。冇谂过㖭。
aurorayiu 發表於 2019-7-13 04:21
是咁的 我而家人在芭提雅剛剛有個老友啱啱到左就同佢落片場搵食,事關我已經有個飯盒,而飯盒就係我酒店訓 ...

c兄,報下片場最新價錢唔該
回復 gnat0909 ##2 的帖子

冇錯😂😂😂
回復 ii882000 ##3 的帖子

炒左啦!😂😂😂
回復 confield ##4 的帖子

冇錯!好有快感 哈哈
回復 CPKELVIN ##5 的帖子

唔想走黎走去 哈哈😂😂😂
回復 剛剛進場 ##6 的帖子

係咼!佢話攰!
收到 睇下左近有冇先
回復 alex008 ##7 的帖子

你指啲人係咪講我呢?
我就擺到明有比錢又哄到女開心嘅,就唔係你口中所講嘅呃呢樣個樣!
回復 1314.ww ##8 的帖子

更係冇啦😂😂😂😂 出黎玩屌都係其次感覺最重要

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 15:32