十八食泡菜

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今朝起身睇見有228靚女報告,即時心動想去睇睇,先打个飛机再出發,今次買套票吾要回程船飛,平120,即2120。下午3時鬆D到達十八,日本仔客多過中港澳,唐狗大哥可以去做parttime經理。

冲完凉入去換衫,今次中伏了,著左落條換衫妹的褲,就被老屈兩草小费。入去食D野,再出大堂,師傅功馬上黎,答应了一个,以為無事,其他也一擁而至,因上次用288做了会員(儲到7萬几分有一次免费),今次送多3个師傅功,即有4个,但很快便被她们强姦晒,極期量只可以分兩段做,每段做2part,但佢地仲想强我,真的太過份,被姦的感覺實在太難受。

日本妹好早返工,但全部吾靚,祖記也不多。睇了兩轉囡,見到D越越几得,但未見師兄提及的228,突然見到一个紫色牌美人,原來是韓国菜,問價要加2千,佢个樣好cool下,但有一種古典美,身形極slim似有波,想一想搏吾搏,最后刀mark了佢。

馬上入房,影兩張相,等了一陣有人黎,以為囡到,原來係D士仔要再確認價錢,吊,驚我俾吾起。回ok後囡囡好快就到,我的美人。解甲有D失望,得微波,但樣靚補番。泡菜浴一流,前后推波,係細佬度再轉下轉下,人生極大快事,再黎水簫,正呀。再沖沖身就出去等她。囡囡服務很好,同上次死屍冲身是兩回事。沒考車牌,怕肥。

正埸到,含住粒冰,細心從lin開始,錫我全身直至細佬,然後當然细心吹奏,望住頂镜再望吓佢含住我弟弟,極上享受。上套几个体位,又忍吾到了。完事後當然有得抱住休息。夠鐘再幫我細心冲身,差D又俾佢摸到出多次,睇佢著返衫就上返去。

食吓野,睇多几場shows,都見到吾少女女的真身,D客用电筒照人个西,凊楚無維。有D囡囡会笑住跳,有D就吾高興,怕怕丑丑。有D正的已彼其他師兄marked,一落返黎就無了。見到228,但不是MCOT,又再見返泡菜妺妹,我地彼此微笑吓,感覺好得意,比之前cool cool地个樣好不一樣。以我標準整体黎講,四五十人,四份一的囡係吾錯,绝对可食用,極品就欠奉。四份一就吾係好惦。还有,女經理相頭正過好多囡,我有D想食佢。

最後埋單補23xX,原來加了我3个師傅功錢,差D被昆,最後只補一七三零,食韓菜四千有找。座鷄虫車去大橋走人,吾怕去碼頭等後補,準時回家交人。

水牀真係好好玩。
謝謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

雖然都支持大水魚發掘新布,但都想睇埋條舊布個大結局。。。。

多謝師兄報告

阿力達 發表於 2019-7-14 00:01

吾会再有新布啦

Thanksfir sharing

"先打个飛机再出發" ...

wong兄你唔係不嬲玩早場平5舊架咩?

wongwingkin 發表於 2019-7-13 23:49
今朝起身睇見有228靚女報告,即時心動想去睇睇,先打个飛机再出發,今次買套票吾要回程船飛,平120,即2120 ...

近期做乜鬼個個都去十八,有點擔心個場旺番水準保持不到。

多謝師兄報告

黃兄,咁岩我今日又到18喎,唔知有見過面呢
今日2個韓妹個樣都幾正

王兄唔沉船,成個人唔同晒!文筆中帶點風趣不羈! 好!

thx for sharing

阿力達 發表於 2019-7-14 00:01

可能無疾而終
塊布見無乜利用價值
咪唔主動聯絡

BEGINNER999 發表於 2019-7-14 02:49
可能無疾而終
塊布見無乜利用價值
咪唔主動聯絡

咁都要寫買個結局做紀念噶,佢自己話係寫黎做紀錄噶。。。

mtt512 發表於 2019-7-14 01:07
wong兄你唔係不嬲玩早場平5舊架咩?

星期五、六無歡樂時光的,最多平300

coffee37bb 發表於 2019-7-14 01:41
黃兄,咁岩我今日又到18喎,唔知有見過面呢
今日2個韓妹個樣都幾正

師兄都去得好密,我8:30走了

Lawrence王子 發表於 2019-7-14 01:55
王兄唔沉船,成個人唔同晒!文筆中帶點風趣不羈! 好!

睇多左你的報告

vv--vv 發表於 2019-7-14 01:13
近期做乜鬼個個都去十八,有點擔心個場旺番水準保持不到。

驚就及早去多几次。

super2006 發表於 2019-7-14 00:43
"先打个飛机再出發" ...

打左都頂吾到好耐