樓主: stevenchan98

[泰式按摩] 九龍城清真牛肉館ENJOY

回復 nbachung ##20 的帖子

唔知係咪講緊我鍾意果件 瓜子臉既 有D似迪麗熱巴 我果次我HJ囉 師兄有進一步發展請分享下

請問dup+hj 共幾多錢?yes..瓜子臉瘦果位
唔係喎
我去過兩次都係$600 HJ 但係質素幾好
真泰式按摩,手法好慢幾正
係貴少少
PUMALUNCH 發表於 2019-11-24 23:42
唔係喎
我去過兩次都係$600 HJ 但係質素幾好
真泰式按摩,手法好慢幾正

係咪瓜子臉瘦果位?冇ML...只有HJ?請問抽水摸下BODY可以嗎
早兩星期試過,啲女係幾好... 按都算正常... 但只得機餐... 按連機$400... 要多手加$100... 我都想搵啲有開大...
lazyryan 發表於 2019-12-31 02:44
早兩星期試過,啲女係幾好... 按都算正常... 但只得機餐... 按連機$400... 要多手加$100... 我都想搵啲有開大...

請問按連機$400... 要多手加$100..意思只可打飛機+摸波摸身體o.k?..唔比插
呢間野唔足鍾, 我話120分鍾, 按按下, 先話一陣約在客, 只可以按60, 按唔夠15分鐘就R, 我走個時唔夠45MINS, 佢仲想收我120分鐘錢
回復 stevenchan98 ##1 的帖子

係咪通常按一個鐘泰式,加起機?
成日想試
但怕加起黎重貴過hg
呢度少師兄討論泰骨~
小弟正、邪泰骨均好....去開深水埗、九龍城、灣仔...
回復 石柔 ##30 的帖子

師兄,求指點
呢間野, 有錢咩都得, 只係dm 之麻

唔足鐘, 假波, 求撚其
回復 stevenchan98 ##1 的帖子

無大開,最多問您打唔打機,,仲要隔衫褲摷,,唔除架,,好嘅囡囡就攪下您粒的,,如果唔係,,可以話係乜都無,如果開大,,都去行返附近㩒鐘好過喇
咁……去黎把撚咩!
咁……去黎把撚咩!
也價位?
揼過一次,後生,有波,畀摸但要加錢,成$800落樓,都唔算平。
回復 荼記常客 ##13 的帖子

係,打電話就有人開門。
睇嚟全套免問
以前呢間都還好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 17:51