[食家報告] 進擊之首爾 Day 3 (下)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 3 (下)

被夏蕙姨強X後,帶著受創的心靈離開新Best。 屌你老母,我發誓唔再到Fish anma 同新Best anma。

已經冇乜心情, 晚餐走去普樂食醬油蟹。 食完醬油蟹,9:00pm去番預約好的Fullssarong門外,到埗後message 比李組長,等咗幾分鐘,有一個幾型仔的泡菜仔行過來相認,講流利英語,原來呢位先係李組長本尊,昨晚是他的同事。 佢同我講今日ok有幾多女返工,但最多係Friday同Saturday,今日有magic mirror room。  

入去樓下的K房,同昨日一樣的K房,比錢KRW380000。  之後去magic mirror room選女,當時有不少女出出入入,比客選中,好多好正。

李組長sell我一名樣貌似水原希子的女女,話very good and crazy service。  但我心儀另一位著女女,樣貌同呢位廣告女女99%相似。

選好女女入房,侍仔入來放低生果盤同酒,照様比KRW30000 tips。  女女之後脫裙脫Bra,換上紫色透視睡裙,C cup 幼腰,白滑皮膚,即時扯扯地。  女女倒酒飲杯後,便叫我脫褲,然後聞首歌便第一次BJ,我就揸佢波,軟綿冇添加。 首歌完咗,好撚正。  之後同佢Google translate 傾一陣,唱首歌,有車牌,搜下身,飲下酒,時間好快過。  女女又開第二首歌BJ,吹完後,女女換裙上房。

上房又比tips KRW10000。  沖涼後,女女又努力BJ,用口上套, 細佬硬過碌鐵,女上狗仔男上,搞到身水身汗,至出到嘢。大滿足的第8Q。

完事後,八卦再行去Magic mirror room昅女,李組長問service ok?  我答excellent。  之後回酒店。

Day 4 (星期二)上午收拾行李。 食完午飯回酒店,酒店在D乜乜金融中心,乜乜銀行商業大廈後面,發現唔少勁索泡菜OL,同泡菜仔/老細,等lift入我住的酒店爆房。 原來我住的酒店係頗熱門的炮房。 我走時拖住喼,D友都奇怪地望我兩眼。下午坐地鐵到機場回香港。

進擊首爾食泡菜妹,彈藥用咗KRW 250000+270000+ 420000+250000+420000,共KRW1610000,港紙$10700。 食咗5件泡菜妹,共8Q。 玩咗Anma同Fullssarong,食咗兩件正泡菜妹,兩件超正泡菜妹,十分回味。  遺憾是唔去Fish Anma,都逃唔出夏蕙BB魔咒, 比新Best Anma條泡菜仔職員屈食夏蕙姨。  新Best Anma,我屌你老母!
多謝分享 睇黎都係 fullssarong 最少伏 至少都係睇樣揀
回覆 讚好 不讚 使用道具

thank you for such very informative report.

回復 cdrom1972 ##1 的帖子

Thank you for a great detailed report with photos!

求李組長聯絡!

super nice!!!! thank you for sharing!!!!

akaya 發表於 2019-7-19 00:41
多謝分享 睇黎都係 fullssarong 最少伏 至少都係睇樣揀

I agree !

多谢分享

cdrom1972 replied at 2019-7-19 00:03

Day 3 (下)

师兄好享受生活,写的好详细多谢🙏分享

多謝C兄的詳細報告

多謝師兄分享。

多謝師兄分享。

多謝師兄分享

Thanks your good report!

多謝師兄分享

cdrom1972 發表於 2019-7-19 07:06
我喺頭頂個國際版sex141廣告-韓國區-新囡推介內找到的。

V7咩字頭?

thanks for sharing

你同夏蕙姨都幾有緣😁

141置頂個ad有,自己找。我只知泡菜國人多數用Kakao Talk,所以我用Kakao Talk。 之前V7比D所謂案內人,十分waterfish。