[賽後報告] ❤打鞦韆半空中發射,感覺完全唔同晒,爽到爆。

名稱: 喜惠子
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A95677-深水埗-一樓一-喜惠子.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人一世;物一世,有新嘢玩,梗係要早玩早享受啦!想食好嘢,洗得樓多,仲要睇埋廣告,核對囡囡對唔對樣,真真假假,有時都會落差,今期卒之搵到件淫娃出火,唔使浪費寶貴嘅時間。呢件好野名字叫喜惠子,新做無耐,係區內嘅頂級好玩貨色,樣子甜美,身材前突後挺,36D大波波,令人賞心悅目,按鐘入閘,熱情好客,我即時伸手搓波波,真材實料滑不溜手,到浴室玩水戰,激情澎湃,玩完夾腸又波推前後,跪低狂野水中蕭,一口擔住碌鳩,吹到雪雪聲,爽到我差D爆漿。即時叫停上床回氣,床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,主動攬埋我處,又奶又錫又啜,摩打脷由上而下,啜勻全身,見到工作室有張吊床,佢問我有無興趣試玩,仲話張屌床做拉力,兩個人都可以吊起,咁就先玩個空中環保吹奏,真係好鬼爽,無重感刺激地吹到雪雪聲, 吹到細佬硬晒,隨即帶套玩空中飛人,喜惠子主動騎上黎,好似蕩鞦韆咁,下下插到底,佢出哂水,感覺仲嘆過我,再反客為主,男上,越黎越多水,叫我大力d,加上笑起上黎好姣官能刺激爆燈,最後直路都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!成功令我發射升空,好一個滿足男人性慾望嘅床上恩物。喜惠子唔單止睇得,床上功夫亦好了得,得閒要再享受吓先得。
20190716_204325_mh1563292214998.jpg 20190716_204530_mh1563292178663.jpg 20190707_230619_mh1563294224236.jpg
回覆 讚好 不讚 使用道具

咩來嫁???好似好核凸播!!!

多謝師兄分享

Very nice! Thanks you for share brother!

誘惑刺激

Seems like a very good position wow.  Thanks

巧吸引

回復 好撚寸 ##1 的帖子

好玩到飛起

多謝師兄分享

not bad thanks ching report

多謝師兄分享

回復 好撚寸 ##1 的帖子

有得玩空中飛人真係夠晒過癮

謝謝師兄報告

Very sexy pose...

好撚寸 發表於 2019-7-23 12:22
人一世;物一世,有新嘢玩,梗係要早玩早享受啦!想食好嘢,洗得樓多,仲要睇埋廣告,核對囡囡對唔對樣,真 ...

Nmcot! Thank you

Thanks for sharing

多謝師兄分享

thank you so much