心思思食咗陀地𡃁妹Anna,甜美動人,瘦底大波,強烈女友Feel,有種唔捨得走嘅感覺......

簽到
名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-The Best Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

成日心思思,放工第一時間去The Best Spa,高級水療場,豪華裝修,環境一流,
好多靚女駐場,
揀咗陀地𡃁妹Anna,樣子甜美,漂亮動人,目測咗下佢2X歲,雙眼又圓又大,充滿電力,十分迷人,加上身材走肥,又有波路,名符其實嘅瘦底大波,皮白肉嫩,令人想入非非!
Anna主動陪我吹水,大家同聲同氣,尤其系性格方面我真心中意...
鴛鴦浴好正,幫我全身洗擦乾淨,水中攬攬錫錫兼浸泡,正到暈!
按功好老實講...合格水平,要求大力重炮就可以PASS了,所以我叫佢唔使咁大按,大家傾下偈仲好,加上呢輪工作壓力大,火氣重搵佢減減壓...
香薰推油,好鬼溫柔,雙巧手搞到我既舒服又興奮,下一Part,主動吮吸兩邊提子,吞吐埋蛋蛋同我環保吹奏,吹功好犀利,有橫有直,舔鳩頭啜鳩根,電眼水汪汪,望住我吹,好似自己條女咁,吹到碌能硬到成支棍咁,仲笑淫淫問我舒服未,忍唔住叫佢玩69吹奏,吹到我狂叫昇天,而佢西水川流不息,
正式帶套埋牙,邊騎乘邊自揸,妹妹窄緊有壓迫感,西水泛濫成災,連屌4,5個花式,表情入木三分,非常好砌,男上直路加速衝刺,無耐雙雙爽到走上巔峰。
事後浴做足,服務好得,臨走都幾唔捨得......
睇完心思思
今日去屌
so nice girl, thanks for sharing
thanks report
Thanks ching for sharing
回復 eeat ##1 的帖子

thanks for sharing
睇完好想去
好吸引!
多謝分享

對奶夾腸仔一流!
多謝師兄分享
好吸引!
巧吸引
吸引力大