[新兵問路] 包羅萬有 夜遊地圖 另加 附近的人搵女小技巧

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位大佬好耐無見🙏🏻

又係溫故知新嘅時間~無意之中搵返個好耐之前搵到嘅夜遊地圖~
之前4台有人出過,但都再出多次俾你地啦🤣

https://umap.openstreetmap.fr/zh-tw/map/thai-night-life_247238#15/13.7090/100.5994

雖然地圖唔算好新好齊,但對於新手係絕對夠用😘

各位新手,多啲做下功課啦,泰版入面好多野睇嫁🤣

我第一次去泰國,搵功課搵到2012年啲報告,你地乖啦🙏🏻

再黎  附近的人搵女女

成日又想懶,又怕食錯妖嘅,不妨可以參考一下,下面嘅技巧

搵到真女嘅成數高達70%,另外果30%係TS同埋啲飲大左嘅妖🤣

當然叫到上黎,係咪一樣樣,我就唔敢包🤔

都係果句,騙徒嘅手法層出不窮,道高一尺 魔高一丈🤣🤣🤣

祝願各位新兵舊人性福安康🙏🏻🙏🏻

P.S 我知我爭篇LB報告今年要找數,等等我,一定會完成😘
haha, 下次可以咁問
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Kimchen ##1 的帖子

haha you are so cool.. waiting for your LB report

SMC HK ?呢D包膠睇下算把啦

師兄真係要挑戰LB

多謝教路

等師兄的LB報告

嘩!Kim師兄好耐冇見,我仲以為你去示威比差人拉咗,見你出現,我放心囇!

我上個月用附近的人揾,條女主動發相同要求視像,我只係發相,後尾係步街disco門口見面,同我玩到天光都冇講錢,個樣我諗起碼有八成師兄食得落,有笑容又玩得,係我嫌佢矮咗小小,估計得五吹二、三到,但真波夠大,返到酒店沖完涼搞佢先話收四千有冇問題,還價一定有得減,見佢陪我玩咗成晚,都照比佢,而且玩成晚啲酒錢都唔貴,最貴去打枱波食水烟,都係幾百銖,買嘢食返酒店佢都係食麥記,可以陪足成日,不過佢要我食鮑魚,未有準備同佢洗乾淨,冇食到,隔咗晚call佢,都可以隨傳隨到,係芭堤雅四千銖可以玩成晚真波女都算抵食

戰火連天 發表於 2019-8-2 08:36
師兄真係要挑戰LB

準備左好長時間,我諗我ready好🤣

dellwtko 發表於 2019-8-2 10:09

嘩!Kim師兄好耐冇見,我仲以為你去示威比差人拉咗,見你出現,我放心囇!

有心,啤酒兄😘
不過社會太動盪,無咩心情上黎啫💪🏻

comeonjames 發表於 2019-8-2 10:31
kim兄可能係去泰國比'棍'狂歐

未住,不過準備好個心情啦🤣🤣
如果睇啱有機會,可能想試埋黑雞🤣🤣

黑人898 發表於 2019-8-2 11:14
我上個月用附近的人揾,條女主動發相同要求視像,我只係發相,後尾係步街disco門口見面,同我玩到天光都冇 ...

咁咪好囉,尼啲女仲難過遇到粉紅色乳頭🤣

多謝師兄資訊

Kimchen 發表於 2019-8-2 01:48
各位大佬好耐無見🙏🏻

又係溫故知新嘅時間~無意之中搵返個好耐之前搵到嘅夜遊地圖~

多謝分享有用方法。另外今日(8月2日)早上曼谷發現炸彈,依幾日係曼谷嘅師兄要小心。

地圖係呢度一個 tw ching 整的
建議用返 official site 好 d , official 係 2cum.in

Kimchen 發表於 2019-8-2 11:19
有心,啤酒兄😘
不過社會太動盪,無咩心情上黎啫💪🏻

香港未動盪完,又輪到泰國了。

LB報告,等你!

醒喎!師兄