[德、意、法] 柏林 artemis fkk

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨天到柏林, 因cologne玩得唔過隐, 今次補番数
入埸费80欧元, 女價60
女数量, 中午二十幾個, 夜晚增至三十幾個
囡囡食用率六個左右, 主要是自己不喜歡假波
食物, 中午好一般, 晚上不過不失
交通方便又平, 2.8欧元

做左三個
第一個, 雖然假波, 但系样靓身材正, 都系上左
第二個, 下面太干, 唔好插, 又唔擦ky, 冇出
第三個, 好姣, 天然大波, 越插越有水

呢間埸D女服務態度比法兰克福、科隆都要好。個場雖然唔算最大,但應有盡有, 有泳池、健身室、D房環境系三間中最好。

題外話, 柏林D人喜歡大波, 同猪扒, 好多鬼老專食大波、大蘿、同大乳雲, 場內八剩D女系假波。冇咩中国客, 多日本仔同韩仔。

營業到05:00,所以不用的士可以轻铁番酒店休息,呢样最抵。
Thank you Ching for the report!
回復 pingnap ##1 的帖子

係唔係都係羅馬尼亞女多?

呢期多保加利亚, 有個芬蘭老同我講呢度特别多不同國藉, 我食左三個,其中一個来自morroco
Ching , tks for report...
唔查KY咁得意
好似好過上次果間,不過CHing重有冇去其他嘅FKK呢?
abcdefghi 發表於 2019-8-11 04:25
唔查KY咁得意

條女唔知系唔系high左草?净系用口水
bing5354 發表於 2019-8-11 06:27
好似好過上次果間,不過CHing重有冇去其他嘅FKK呢?

法蘭克福、科隆、同柏林各上過一间。

欧洲我只知德国, 来紧会去聖比得堡同乌克兰,不过要靠中介, 真系唔喜歡果種比人錕既感覺.

比你提醒左我, 之前希腊白红灯区都玩过, 得闲D再寫下報告, 我份人几怕烦, 有时贪方便寫简体字,,我以前为左條女而學的
pingnap replied at 2019-8-10 12:18

昨天到柏林, 因cologne玩得唔過隐, 今次補番数

多谢分享师兄
Good Report
Good Report

詳細報告,謝謝分享。

感谢师兄分享
唔知佢地頂唔頂到Covid period

感谢师兄分享
去的是哪家店呢