[PC遊戲] 《魔獸世界:經典版》即將開放搶先創建角色與名稱 公布 PVP 與 PVE 伺服器資訊

升到滿級60級先至係遊戲嘅開始,由創角色到滿級,假設你一日玩2-3!個鐘大約要一個月,升級過程令你熟悉遊戲操作,加入公會識下人,試過小副本團體合作,再黎就係準備參加40人大副本。

最大嘅好處係呢個遊戲冇得課金,每個月月費唔駛$100。而家玩嘅多數係3字頭或以上嘅人,思想比較成熟唔會攪埋晒d幼稚野
回覆 讚好 不讚 使用道具

CPKELVIN 發表於 2019-8-12 23:00
《魔獸世界:經典版》公布最低規格,你能用十年前的電腦來玩

最低規格,甘可以多D人加入尼玩

CPKELVIN 發表於 2019-8-19 13:01
升到滿級60級先至係遊戲嘅開始,由創角色到滿級,假設你一日玩2-3!個鐘大約要一個月,升級過程令你熟悉遊 ...

師兄已去到爐火純青

如果係以前或者會試下,但人大左時間冇咁多就算了。。
仲記得以前坐係到8個鐘打一個BOSS既情景。。。

goodgoodho1 發表於 2019-8-24 17:58
如果係以前或者會試下,但人大左時間冇咁多就算了。。
仲記得以前坐係到8個鐘打一個BOSS既情景。。。

8個鐘打一個boss我都試過...當年開荒黑龍公主, 由晚上8點開打一路死完又打, 打到半夜3點幾4點!

CPKELVIN 發表於 2019-8-24 19:02
8個鐘打一個boss我都試過...當年開荒黑龍公主, 由晚上8點開打一路死完又打, 打到半夜3點幾4點!

我最記得係打四風王座,打極都嬴唔到
最後放棄左。。

尋日終於等到開服,人都算幾多,不過台服唔駛好似美服同國服咁要排隊入game

用左NTD$2150買左180日, 有排都冇時間玩其他新game咯!

CPKELVIN 發表於 2019-8-28 14:55
尋日終於等到開服,人都算幾多,不過台服唔駛好似美服同國服咁要排隊入game

用左NTD$2150買左180日, 有排都冇時間玩其他新game咯!

可以通宵玩呀

威廉思大公 發表於 2019-9-6 14:46
可以通宵玩呀

年紀大唔捱得夜喇

經典遊戲,有多少朋友會回去重溫當年呢!

crazyx06 發表於 2019-9-14 05:15
經典遊戲,有多少朋友會回去重溫當年呢!

都幾多呀, 夜晚要排1000人, 等半個鐘上線