[食家報告] KL 三日行 (Report 3/3) ~ Bond Spa

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Place: Bond Spa
Time: Around 9:00pm

我唔跟次序, 寫咗我第三日嘅經歷先......

首先講明呢個係我主觀嘅報告, 先前有其他師兄去過呢間Spa有好嘅經歷, 可能我唔夠雞運, 以下報告不喜勿插, 謝謝!

先講地點, 我響google map 睇到 Bond Spa 地點距離Alor 食街唔太遠, 諗住食飽飯響Isetan/ fahrenheit 附近 行一陣慢慢行過去.  點知我響地圖嘅右手邊行過去, 原來要兜一個大圈, 夜晚又黑, 條路有多爛地, 行成半個鐘先至去到。 不過冇下次唔緊要。 如果有其他師兄諗住幫襯, 一係就搭的士去, 一係就響圖片上藍色 箭咀 左手邊嗰度行落去.

Follow the blue arrow, not the purple one!

Follow the blue arrow, not the purple one!

好! 山長水遠去到, 上三樓, 同我同𨋢有三個阿差, 唔知乜嘢國籍, 我諗係巴基斯坦.  一去到即刻搵經理問價錢, 最重要就係問 "need sex, cheapest?" 經理話最平around 200RM Viet, 班阿差竟然同佢講价,叫經理收平啲, 猛喺度講 "cheaper cheaper".  講真 , 咪阻住我搵食啦, 擾攘咗成十分鐘, 阿差們當然最後冇幫襯走左.

輪到經理serve我.  個阿叔識廣東話, 我直接表明來意- SEX.  跟住佢推薦我 "龍服務", 又話點好點好, 包按摩之後做, 但係only中國。 我即管睇睇, 上9樓。 超! 得嗰兩個 大概三張嘢嘅阿姐, 我當然唔L屌.  之後經理又帶返我去五樓揀女.

要提一提, 間嘢有好多層, 上落成日要搭𨋢, 仲要裏面好似迷宮咁, 一時又經過通道, 一時又有啲暗門, 轉嚟轉去, 終於坐咗喺一個房嘅大廳等女.

終於大概有十二/三個入嚟, 主要係中國同越南。 係冇個靚, 我問經理有冇其他, 佢話冇!   

當然山長水遠, 行到腳跛過嚟, 冇理由走。 再逐個睇清楚啲女女, 只係有一個染金毛嘅後生越南比較好少少, 外形十足十香港MK陀地, 如果著埋黑衫帶埋口罩直頭係自由閪.  

Ok, 畀錢208RM, 心諗都算低屌, 四百蚊港幣 可以屌到後生自由閪!!

點知惡夢開始!!

跟住條女左穿右插,  又搭𨋢, 又暗門,  又房中房, 終於到達一間 "黑漆漆",  仲衰過香港指壓嘅房。

條女自己除衫,  咁我當然都一樣。 問條女幾多歲, 佢好平淡咁回答 "21".

跟住所謂 "shower together" , 可以講"只係佢除曬衫幫我洗lin頭同埋賓週".  我真係未試過同一條女"shower together", 佢可以除咗隻手之外全身都唔濕!!!

望一望條女下面, 成塊黑森林, 我心諗你洗都唔洗, 都唔知有冇蝨!!

好!  瞓上床, 佢Lai咗我個lin頭兩下, 冇誇張, 我計住, 真係兩下!! 跟住冇套吹, 我計住, 唔夠十下!!!!

硬都未硬曬就已經上套, 佢根本冇理過我, 就瞓咗響側邊M字腳比我插。 講真我完全冇mood, 插咗兩分鐘軟軟地, 走返出嚟, 個套甩左, 佢又好唔友善咁畀面色我睇, 我心諗算, 叫佢幫我hand job.  

嘩! DkLM,  佢出盡力, 係咁chok, 我叫佢停, 我自己打, 費事畀佢chok多幾嘢出血!

我打緊嘅時候, 佢瞓咗響我側邊,  我就一隻手打, 一隻手狂揸佢個籮。 發射嗰刻佢用手推開我隻手, 慌死畀我揸得耐蝕底!  DKLM!

之後我自己沖涼, 佢響隔離洗手盆位置踎低 用水捽下個閪就算,DKLM, 完全冇衛生意識!?

Ok, 著完衫佢帶我去lift, "Bye".  我心諗, 呢啲咁嘅越南妹, 服務態度咁撚差, 唔使錢我都唔會再嚟!!

Conclusion: 雖然我覺得出得嚟玩係講雞運, 但係唔明白一間舖頭可以容納到一啲服務咁差嘅女仔, 我覺得係管理不善先至係主要原因, 簡直貼錢買難受!!

Part 2 報告留番最後先至出, 多謝支持!!
咁L差
Ok, 畀錢208RM 後生越南.   = good price

成塊黑森林, 都唔知有冇蝨!!  = very funny  

Five years ago, I was there 3 times. It was mid twenty mainland Chinese girls in a nice sunny room.  238myr

omy, bad luck for no fucking
Thanks for your update
Your route is similar to mine several years ago because Google maps sucks
Service is so poor that it is not worth going to any more
service is so bad, no good
慘痛!多謝警告。
咁搞法呢間真係唔洗再去,  無第二次
回復 manmannew ##1 的帖子

forget this place, never
Bond spa is not worth visiting at all
多謝師兄分享
同情
回復 manmannew ##1 的帖子

thank you for sharing
多謝C兄踩爆個地雷
師兄 而家spa 通常營業時間系幾點至幾點
ra1zfk 發表於 2019-10-4 19:51
師兄在Bond選越妹中伏
我在Bond選泰妹也中伏
完全沒有服務

師兄, 我一早出post話呢間 Bond Spa d囡囡服務唔掂, 你去到姦屍/屌死魚都預咗㗎啦!!

最嘔心我覺得係衛生問題!  條女話曬都畀我屌過,  最後打飛機唔多唔少都射咗啲落佢個身度, 條女 涼都唔沖,搵水捽下塊嘢就算。 真係戥下一位師兄擔心!!
本地人已经唔去再Bond玩好耐了。以前滴女素质唔错,主打中国,泰国,后来换越南妹后直接插水。我地都去其他场玩或者玩FL。
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:14