[正宗桑拿] 羅湖村<暹羅灣>最新報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近香港情況麻麻, 都係上深圳玩樂為妙, 上到去果然氣氛唔同曬, 開心暢懷好多。
損友J係羅湖村地膽, 佢話新銀座有一間暹羅灣非常好, 呢期 已經不停番食, 關口有巴士到但我選擇行過去, 行去羅湖村買個綠豆餅已經是我的日常。
附近仲好多嘢食, 有間八合里 仲好旺。
暹羅灣就在維也纚酒店2樓,地方雅緻,充滿泰式格調, 地方幽暗清靜, 最近心情比較煩亂, 入去後突然心靜。 這場所比較特別的是, 先換上拖鞋才去更衣, 有點似高檔的某某水會, 更衣室近是貫徹古典泰國格局, 比較簡單沒有浸池 ,要讚的是沖涼樓底高,水力夠, 更重要是清潔功夫做得足,沒有常見的臭味。 毛巾結法特別一捲捲的奉上, 感覺更似之前去泰國的Spa店. 新店果然不一樣。
大廳環境舒服, 最特別的是收到無線新聞台, 可以實時知道香港交通情況。 主任話我知一般按腳免費, 只需簽小費40起就得。
1339350247.jpg 1620330178.jpg 847081609.jpg
但我個人鍾意睇靚女, 香薰鬆腿就啱我了(額外付費), 眼睛留意美容師。粉紅色 半截裙比較吸引, 比較斯文 畀我以前去福田口岸大場,技師就太過進取不停煩擾你,這一邊沒有很煩厭, 斯斯文文,站著睇下手機,跟熟客聊聊天  ,這邊的女孩感覺純點,喜歡你就翻牌寵幸,點了個香薰鬆腿。
982435710.jpg 1413656593.jpg
902號廣西妹瀑布長髮很斯文, 簡單愛笑,力道溫柔,雖未有緊密接觸,跟我一齊睇劉德華套電影 ,一邊睇一邊笑輕聲笑語 ,,但很有點溝妹妹仔感覺,完事後再簽50蚊搞掂。

完事後 揀了一個香氛推油(人仔158), 房間光調幽暗, 泰式天花尖頂設計, 冷氣足夠配有寧靜音樂,果然花成本不少,房間可以給90分以上!
入房13號香薰技師小虹,身材嬌小豐滿,年紀輕熟,喜歡小妹妹者可以另選,但小虹技師勝在坦白,告知我簽多少小費就可。

小虹喜愛交流,一邊細心推油,一邊跟我交流日常。手法柔順,喜歡大力可以要求大力點。 講個秘密你知, 小虹喜歡人讚她, 哄得他喜歡唱首歌畀你聽, 如果你比我靚仔,分分鐘仲有特別驚喜, 呵呵。舒泰環境如斯, 加上氹得女生開心的成功感, 好快趣就到鐘.

總結而言, 這個場勝在硬件好, 隆隆的泰式風格 ,絕對高質, 加上靚女們不會太狼, 更衣小伙亦都比較斯文,( 去過附近xx城你就知道) 感覺自然舒服。 近關口嘅地方, 樓下又多嘢食, 絕對值得一試。
因為忘記拍照關係, 所以附上香薰枝師#13生活照一張,真人靚過實際年齡的。
非常有用的场,不错…
回覆 讚好 不讚 使用道具

有机会一定去试。。
不过听讲,正过正骨水。。。

多謝師兄分享

回復 Bapebapebape ##1 的帖子

好似有個貴少少的套餐。。。

多謝師兄分享

回復 tso0824 ##1 的帖子

樓下有唔少美食,

多謝師兄分享

多謝分享 報告

多謝師兄分享

不错~多谢分享

多謝師兄分享

thanks for sharing !

多謝分享

回復 老街站oss ##15 的帖子

環境可以呀

多謝分享

老街站oss 發表於 2019-8-17 09:20
回復 Bapebapebape ##1 的帖子

好似有個貴少少的套餐。。。