[粗人粗語] 唔洗用套

頭先去揾老相好。。。唔知乜事插插下軟咗。。之後轉咗姿勢再插入去突然覺得爽好多。。。之後就射咗。。抽番出嚟係咁流白汁先知原來頭先甩咗個套插咗入去。。心諗做乜年尾先整單咁大鑊。。唔知要幾錢多先搞得點出到門口係咁話唔好意思。。好彩最後條囡話小事小事。。乜都無加咁仲同我一齊走。。

執番身彩

佢話小事小事
仲驚
隨時佢成日俾人中出
出咗門口先。。呢排收心飬性等驗身。。。
見到都唔想搵
slave_11111 發表於 2020-1-16 21:25
頭先去揾老相好。。。唔知乜事插插下軟咗。。之後轉咗姿勢再插入去突然覺得爽好多。。。之後就射咗。。抽番 ...

甩左都唔知...
要加錢先有得中出就不了
佢話小事即係成日比人中出
係咪果啲所謂嘅「液體套」呀...
以前我在深圳果件做KTV妈咪嘅阿二因为唔生得,所以都系一直唔使戴套玩中出!諗起好爽!
好耐好耐以前,有個酒店囡囡,真心靚
嗰晚我過夜,唔知係咪有好感,話不如唔好帶
但我嗰時真心驚無膽摶
跟住feel到佢有啲失落
不過就算係咁我都認為自己做啱左😔

真的仆街了!!!!
試過,沖涼嘅時候已經直接插入去,插一陣先上返床,上到床先69,再轉女下,一邊大車一邊抽插,無套真係好爽,姿勢都冇轉,好快就車住中出咗。
ayanyan 發表於 2020-7-4 17:29
試過,沖涼嘅時候已經直接插入去,插一陣先上返床,上到床先69,再轉女下,一邊大車一邊抽插,無套真係好爽,姿勢都冇轉,好快就車住中出咗。

請問乜水?仲有返工嗎?
佢掉番轉比錢我都唔制,留得青山在,你怕冇女,一次意外足以致命,無謂呈一時之快!
應該係堅,但出黎玩,命仔緊要
回復 royzccc ##1 的帖子

咁高風險,屌閪為開心,唔係擔驚受怕。
膽小,不會試
slave_11111 發表於 2020-1-16 21:25
頭先去揾老相好。。。唔知乜事插插下軟咗。。之後轉咗姿勢再插入去突然覺得爽好多。。。之後就射咗。。抽番 ...

邊位呢 師兄
royzccc 發表於 2019-10-6 13:42
師兄,你咁天真既,你就算中出佢100次都唔會有Bb佢地肯定吃晒藥,所以你唔洗擔心,佢地有左仲驚過你。

當你見到插到佢地係咁叫唔好唔好嗰個樣....啲獸性就出晒嚟要插到佢地死為止...

咁呢兩條女扑開要有事一早就有事....

知道咗要避開佢? 唔洗...我之後驗咗出咗報告無事..

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 23:18