[華南地區] 贸戰甴曱老解快臨..玩北上维雅丽中出口爆.春秧吹口琴.

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

黑期執一萬幾千.就想起唱K 揸蓮. IMG-20190823-WA0011.jpg 最早1.2.4.四斤就過夜.今時蓮花小天使一Q 價.而去潤忠四斤就小费價.昨早.中美貿戰升级.官塘甴曱一定亂.早上一早北上.
問下酒吧 IMG-20190825-WA0012.jpg 北嫂冇午K .出來玩梗要新鮮.布吉酒吧肯中出北嫂最多返食一次就算.無叫佢去7天.落危險深足林 IMG-20190825-WA0011.jpg 按下腳收返的V 7.睇下搵件休息唱下K .去下大梅沙浪漫下.依的笠膠屌.但濑閪的閪汁好能多兼清纯.無K Y 味.
收完V 7就潮州佬食晏.啤酒一送一.飲剩一支揸住落X 忠 IMG_20190825_204754.jpg 今次唔笨七.飲住支啤坐梳化溝通一下.事頭婆話後面间左間房.可以就地開Q .以前发記重臨?
自己將V 7二维俾的囡.潤X 的囡大都未屌過.耳語幾件有的開五六百.最後成四百.就咁出亍.洗完腳出亍或炮房屌事頭婆都係收一百.梗洗脚去下酒氣兼訂埋维雅娜 IMG-20190823-WA0010.jpg 時租.定房.预付4個鐘.walk-in就三個鐘.
洗完腳啪埋偉哥.前後腳去维雅麗 IMG_20190825_063010.jpg . 上房,维雅麗的房唔錯,但有渠臭,各自稍宽外衣,上床,玩下十八摸上床搅一陣十八摸一輪,為囡解罩除底 IMG-20190825-WA0015.jpg ,啜蓮 濑原味閪 IMG-20190825-WA0005.jpg 一陣, 囡打震要尿,入浴室疴尿,要囡坐厕板睇疴尿 IMG-20190825-WA0000.jpg 不得了
就跪在浴室地上為囡舐黄金液餘香,
濑下閪,囡嬌聲嗲氣受不了,用手牵我興奮到扯旗的鸠,共浴洗沖,自動跪低吹奏一曲水中簫 IMG-20190825-WA0016.jpg , 爽到無朋友,

爽就爽
六百幾人仔
IMG-20190826-WA0000.jpg 咸記成亍G
後生姊姊閪二斤包吹.樣真麻麻
春秧美艷北嫂
百五吹埋口琴

話之你香港天翻地覆,七爺就節目豐富!
回覆 讚好 不讚 使用道具

jimmyhot 發表於 2019-8-26 08:29
話之你香港天翻地覆,七爺就節目豐富!

好能怕老解

多謝分享

回復 chuchucatcat ##3 的帖子

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-8-26 13:42

昨午去春秧.執件美艷北嫂.百五可吹口琴.今次上九字樓.入房各自除清.我入厕漱口.準備濑閪.並用囡大裝濕巾抹蓮俾囡濑.發现有婦炎片.問囡話天氣熱.隻閪痕.所以用.咁就唔濑閪.叫囡吹簫.囡勉强答應

谢谢分享!!

我愛朱纷申 發表於 2019-8-27 08:08
昨午去春秧.執件美艷北嫂.百五可吹口琴.今次上九字樓.入房各自除清.我入厕漱口.準備濑閪.並用囡大裝濕巾抹蓮俾囡濑.發现有婦炎片.問囡話天氣熱.隻閪痕.所以用.咁就唔濑閪.叫囡吹簫.囡勉强答應

-囡就係床上擔十零下 IMG-20190828-WA0001.jpg .就用濕巾抹去碌能鸠笠口水.咁點檔.唔濑閪都做下聞西 IMG-20190828-WA0002.jpg .根住就屌閪

今朝有酒今朝醉

四眼鷄丁 發表於 2019-8-28 23:13
今朝有酒今朝醉

Screenshot_2019-08-29-06-17-09-268_com.android.browser.png 昨日去春秧食完隻鸡塊鮑魚,見到游水花竹蝦,二百四/斤,要半斤得五隻,返屋企白灼,整罐啤,起身又痛風,食得玩得就要合時行樂

回復 chuchucatcat ##11 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

谢谢分享!!

我愛朱纷申 發表於 2019-8-27 08:08

睇你包膠就睇得多,成日一條友走上走落,單嫖獨賭看似瀟灑,其實內心寂唔寂寞?真心問

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

周七七四圍瘋傳愛滋及性病!罪惡滔大!所以連累舊同袍被黑衣人打!被市民群眾狂鬧!惡有惡報報應自然會黎!

周七七四圍瘋傳愛滋及性病!罪惡滔大!所以連累舊同袍被黑衣人打!被市民群眾狂鬧!惡有惡報報應自然會黎!

支持支持下

我愛朱纷申 發表於 2019-8-26 07:22
黑期執一萬幾千.就想起唱K 揸蓮. 最早1.2.4.四斤就過夜.今時蓮花小天使一Q 價.而去潤忠四斤就小费價.昨早 ...

淫賤惡魔周七七死日中出散播愛滋同性病病毒!永世不得好死!
禍連家人子孫!退休黑警死全家!當差正仆街冚家產!!!