[食家報告] 8.29 一周後再飛首爾去Donuts

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期啱去完首爾,翻到香港又掛住翻條女...見到機票平平地,啱好星期四五連住週末有4日假期。
問翻Dounts上星期條女有冇出勤,果邊回復系有出勤
冧左成晚,咁頻繁去韓國會唔會太誇張了....
於是乎到左星期四早晨,8點買機票,下午一點几飛。算系一次最衝動嘅旅途了,(鬼叫掛住佢咩)

到達仁川,馬不停蹄直接過Donuts,約好時間出去食D野再翻黎
韓國好就好唔似係日本時叫外送好多都要“本指名料”(即系第二次以上叫同一條女就要加錢),無限次搵佢都系一樣價。
不過都好,提早半個幾鐘翻店鋪做好清潔,有個香香嘅Body俾囡囡印象都好好多

自己沖好涼之後入候機室等待,途中見到好多日本人,同佢地交流左下,話Donuts係日本都幾出名下
時間到,上電梯
系自己先上電梯,大概系去4樓左右,一出電梯囡囡就出現迎接你,只雀住Bra同底褲,粉紅色嘅套裝內衣顯得更可愛了
然後行一個樓梯上5樓,在4-5樓的樓梯途中開始奶奶滴、環保吹、摸春袋,我隻手當然唔放過佢對靚波
佢對手好細好滑好舒服,摸到個春袋好舒服~~ 搞搞下肉棒仔已經翹立超過一點鐘角度

之後上5樓,一到5樓即時又有另外兩位囡囡迎接上來,兩個囡囡都係滿分10分可以俾八九分果種...
一個奶我左奶滴,一個奶我右奶滴,又抓我隻左手去扎佢嘅C波,右手順住右邊位囡囡後背摸佢嘅小穴
主力囡呢?當然係由KISS順下繼續BJ...其實坐左三個几鐘機又要從仁川去江南,已經好攰,但細佬好爭氣,一D都冇丟假硬到實一實
慢慢主力囡用佢嘅櫻桃小嘴幫我戴袋,然之後訓係地下叫我吉佢
~~~~
~~~~
~~~~
吉左一陣我話change,之後佢叫我去沙發床到繼續吉
大概系咁嘅:
期間有另外几pair都係呢個共同嘅Club到一起吉,一起吶喊,場面十分震撼...
係沙發到先系女上男下,吉吉下我忍唔住抬起個腰錫佢嘅櫻桃小唇
And奶佢嘅pink lin (你冇睇錯,真係pink到冇人有果隻!!)
佢嘅奶頭未被我奶之前已經硬起~~
冧翻起身真系好卵正

唔之過左幾耐終於出左第一Q,一起係沙發床到食隻煙傾下計
由於日本客多,佢識稍稍日文,不過只限於常用語及簡單詞彙
我話我第一次搵你時系舊年8月份,中間又黎左兩次你冇出勤,終於可以搵翻你
佢想問我一個問題但又唔識點講,於是摞出手機Google Translate問:點解你咁中意搵我嘅
“かわいい~” 之後仲俾嘅回復呢度就唔好意思講啦

傾元就一起沖涼
(前面講到第一Q之前系自己沖涼,第二Q前系囡囡幫手沖涼,因為第一Q前會有吹簫所以一定要自己好好洗乾淨先得)
沖好涼之後一起入房(都係大通鋪咁,可以隱約睇下其他pair點做)去床上做服務,大概都系果D,雖然唔系水床,但Lotion奶全身、毒龍果D含吧藍都有

佢幫我奶元我話“Change”,
於是佢就訓係到,
睇到佢嘅誘人嘅胴體此時此刻我真系想眼睛可以變成一個鏡頭,將呢個畫面影低落黎,永久保存係我嘅記憶里
我同佢Kiss,大車特車果隻,
然之後一路奶落去
佢雖然唔係白虎,不過陰毛修到基本上只是一線,而且冇任何割過嘅痕跡
打開佢嘅粉鮑好好品嘗左一番..........
品元鮑後又往下... 佢嘅腳趾好靚,聞左下都系香香嘅... So,奶埋

在之後69吹,吹元肉棒仔又抬起身,再上袋黎第二Q
基本上係唾液交融中不停咁抽插,再聽住周圍嘅其他囡淫叫聲.... 最後 2nd Q finished

時間啱啱好完成,我好唔捨得同佢道別,佢話下次再見....
我唔知會唔會下星期再衝動飛過來呢

附上Dounts嘅日文網站,比較簡單,主要睇相同價錢
https://naskriver.wixsite.com/donuts
師兄你呢個報告黎到剛好
今日出發首爾

有官網的 可睇囡囡 讚👍
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 xhmdx ##1 的帖子

多谢师兄分享

thank you for the report and information

睇Ching嘅報告有少少沉船嘅味道喎!
不過又好難怪,一個價錢,三個囡囡服侍,而且現在旅遊轉淡季,機票及酒店都平咗,有假期當然去多轉喇!

感謝師兄^_^

thx for sharing

If you would like to get more info,

wexxat ID : hotlove1_k

Thanks.

回復 xhmdx ##8 的帖子

be banned

ban them all !

多谢师兄分享

謝謝師兄分享

感覺好刺激喔 下次來安排

great info!

多謝師兄分享。。

好似AV咁,喜歡這種場面

Thank you so much for sharing !!

馬上要去首爾,一定要去試下!!!

贊同師兄,我都會有立即返去食女嘅衝動;咁你之後幾日也日日去返吃?

謝謝師兄分享