[菲律賓] 初遊ANGELES CITY

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想嘗試吓新的地方,就咁膽粗粗去左菲律賓體驗吓

中午落機入境就有幾間兌換行換peso(1:6.65),
旁邊就有sim卡買,300peso(附電話號碼,call grab用)

出大門坐車唔洗十分鐘到酒店,酒店門外有保安,
所有訪客都需要登記,幾有安全感,但都表示附近治安麻麻

行去walking street三分鐘就到,
望住沿途的景觀開始覺得伏伏地,比較殘舊
食物亦都唔太岩口味,都係西式為主,幾日都冇食飽的意慾

離夜晚有段時間,去左castle massage按摩,
價錢平,oil massage400一個鐘,足鐘而且手勢幾好,幾乎日日都去按,值得推薦

按完係walking street行左陣,大部份囡囡都唔岩自己口味,打道回府
點知係街女區見到有個小妹妹幾岩口味,帶返酒店
自稱十九歲,c cup,pink鮑,非常嫩口,可以kiss,不過冇服務,勝在聽話,叫咩做咩,
插落去好緊,應該初出茅廬,執到好野,哈哈
做到一半dom穿左,結果大家知啦,佢地呢方面意識真係比較。。。你得人地都得
前後黎左2次,事後有啲驚,死症黎
比左3000,佢好開心咁走左,隨便問下過夜5000,唔怪得咁多人黎玩

事後再去幾次walking street,都係無收獲,
然後無意係韓k見到好多岩亞洲人口味的囡囡,唔係無,只係資源比人霸曬

PS:一晚由SM商場去步行街期間,遇到一班童黨纏我乞錢,佢地會圍住申手落褲袋偷手機銀包,我拍走佢地係我褲袋隻手,
跟住有其他游客叫STOP,佢地就散水,所以真係要小心
多谢师兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

囡囡算係中等水平,起碼㖣需要彈佢鐘先。

街女始終唔安全...酒吧過夜連酒錢都係收4千到4千五
安全好多

我都唔想,酒吧的睇唔岩,幾安全都無用
而且酒店保安比到信心我,一般外人入唔到黎,我先敢帶

AC係咁上下,唔係好啱香港師兄口味,台灣師兄比較合適,我因為玩得多泰國悶悶地,大約年幾前去咗菲律賓玩咗兩次,最後都係走返泰國玩

童黨乞錢,圍住, 申手落褲袋

聽到,乜野旅遊mood都冇晒
呢d國家,不去也罷

街女的確安全性較差
不過雖然話是這麼講,我在AC前後也帶了十幾次街女了
(我去泰國玩時也半數是找街女)
當然安全要自行注意:選擇保安好的酒店,注意妹子年齡,注意衛生,出狀況時要擔當的起。

多謝分享

多謝師兄分享

Thanks for the sharing
I've not been to Angeles City for several years so this is a good update

Congratulation Ching safety and happy

街女都系...............小心d

谢谢分享,有机会去玩一下

回復 uiopuiop ##1 的帖子

2Q for 3000 peso is very good. Did she tell you 3000 peso and you then counter offer to ask for 2Q?

forever18 發表於 2019-9-13 20:01

2Q for 3000 peso is very good. Did she tell you 3000 peso and you then cou ...

我沒特別問價,都係做功課見到ST1500 LT2500
唯一有問的就係陪我過夜(12個鐘)收幾多,佢話5000PESO

5000過夜少貴,agogo bar都係4000左右

I visited AC on May 2018. The day bars charged me 2300 st + 300 ld, plus I have to pay for my own drink and tuk tuk for round trip.  Over all, AC can't compare to Pattaya.  An average AC day bar girl is not as pretty as an average Soi 6 girl.  

5000peso過夜都好抵玩哦,不過賓妹成日呃鐘,又話要返屋企湊仔吖之類

多谢师兄分享