[曼谷] 蛇尾………全新角度去喜欢尼间野。

泰國夜店類別: 酒吧 場所名稱: 蛇尾 網址: 
是次消費: 2000~2999銖 日期:  消費意見 無意見 返啅指數: 5/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自己本身 唔太喜歡蛇美, 因為呢度好多女女多数都冇乜服務 。我同朋友來之前,我都打曬毒針話呢度一定唔好玩…………… 結果………………佢哋嚟到非常喜歡!!
佢哋嘅原因係, 系呢度雖然D女仔冇乜服務但係佢哋可以近距離搵到啲 佢哋能夠配對到嘅靚女………咁捉返去搞都好開心喎。
我朋友就搵咗個所謂嘅嫩版周秀娜………………

頭幾次去泰國會係咁諗
蛇尾 最好係多20左右 樣子不太差 的年輕女子; 當然也有 身材樣貌 經過整理的 但是就 手感唔係太過理想; 但是我正常都可以找到 年輕 腳長長 A cup 的不錯貨色😆
嫩版周秀娜...有冇相頭睇下先
回復 eddie1982 ##1 的帖子

不過而家果度已經成為旅遊景點,晚晩多人多到我哋朝早迫地鐵咁!又有幾條契弟偷拍post上youtube,小咗去囉!
dellwtko 發表於 2019-9-3 08:59

不過而家果度已經成為旅遊景點,晚晩多人多到我哋朝早迫地鐵咁!又有幾條契弟偷拍post上youtube,小咗去囉!

Yes, they are mainly fxxking Japanese Youtubers!
師兄,多謝新角度分享。
都係撞手神
依家真係太多人了。。。
最近去蛇尾, 仔多過女, 不過質素好似好左
都係要睇有冇運
各種類型既女都有,去行下都幾開心

次次都係帶朋友去運桔,果個環境根本冇feel
想睇睇嫩模周秀娜
ahlwlove 發表於 2019-9-5 11:42
想睇睇嫩模周秀娜

我地昨晚再去蛇美,我就见到个我觉得幾似周秀娜嘅女,但勁多纹身。,但我朋友又话吾似,所以条囡 似唔似心目中嘅女神 純粹係一念之差 所謂一念天堂一念地獄
soboy 發表於 2019-9-5 01:23

次次都係帶朋友去運桔,果個環境根本冇feel

喺嗰度搵囡囡 賭博性質太重 我寧願去日式。
ngngngng97 發表於 2019-9-3 16:43
依家真係太多人了。。。

多人唔緊要 但係囡囡質數急劇下降 才是悲劇

補充內容 (2019-9-5 12:00):
我琴晚見到個 瘦到 一支火柴咁 嘅囡囡 喺度搵食 我真係有啲慘不忍睹
我自己覺得感覺唔錯,係太撚多人行黎行去
真係睇你有冇運

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 12:22