[曼谷] Smooci Ona

泰國夜店類別: 伴遊 場所名稱: Smooci ona 網址: 
是次消費: 3000~3999銖 日期:  消費意見 無意見 返啅指數: 5/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛剛試咗 Ona 態度,笑容相當好。过程投入,有倾有讲,但最衰系成揸住舊厕纸,令我谂起以前嘅东莞saunna d 囡囡。最后我顶吾顺,抢左掉左佢,咁佢又好服從咁。
身形唔突出 普普通通 唔係好识形容, 即係唔會驚喜嗰隻 ,但又唔會抗拒嗰啲
对我但最大問題系 佢塊面比較削上粒中,, 而笑起嚟會見到小小魚尾紋,同埋佢最近箍咗牙。
另外,我个朋友昨日揾另一smooci 囡叫Ngam,遲左半粒中到, 個樣同幅相有八成似  但就係皮膚黑啲 我個friend 其實覺得佢個樣唔錯,但都係 reject咗,〈畀咗1000匹佢走 )原因係佢話見到好大個紋身系背脊,我朋友非常抗拒。
回復 eddie1982 ##1 的帖子

Ona 變咗鋼牙 !?
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁點車呀????

多謝師兄
Ona pass

真人一般較黑

i tried ngam like half a year ago, not yet have the tatoo at the back.

Sonsonson18 發表於 2019-9-3 20:11

咁點車呀????

咁梗係差少少 大家千就下都ok。

eastinhotel 發表於 2019-9-3 22:35

i tried ngam like half a year ago, not yet have the tatoo at the back.

半年人事幾番身呀师兄。
咁你覺得佢表現如何?? 其實我都覺得佢個樣ok 不過好似有啲惡。

Ngam舊相有小小似樂瞳不過長期低分應該冇咩服務

crow7 發表於 2019-9-3 23:26
Ngam舊相有小小似樂瞳不過長期低分應該冇咩服務

加上……开親Smooci都见佢系度,好似冇乜booking……估计应该嘛嘛。
睇下帮亲过果位C兄点讲先。

最怕鋼牙i和大紋身

ONA我覺得好正...上次包左佢24....勁回味

ona未見過佢上線

多謝報告! 紋身就好死既姐, 泰妹就好多都有紋,但要睇大唔大同紋咩囉.....
箍牙就真係唔太得啦.... 車又唔方便, 吹又係.... 陣間吹吹下佢一時失手我咪仆街?!

pk狗 發表於 2019-9-3 23:50
ONA我覺得好正...上次包左佢24....勁回味

咁米好啰。
佢接完我个order, 跟住今晚9点又有个長鐘order.
簡直係源源不絕

apsdyi 發表於 2019-9-4 00:26
多謝報告! 紋身就好死既姐, 泰妹就好多都有紋,但要睇大唔大同紋咩囉.....
箍牙就真係唔太得啦.... 車又唔方便, 吹又係.... 陣間吹吹下佢一時失手我咪仆街?!

如果個囡囡背脊夠薄夠滑而佢又去紋身,仲要纹大大福嗰一隻咁就真係好嘥
至於cool牙……佢地都係為咗將來牙齒健康,冇计。

回復 eastinhotel ##8 的帖子

How’s Ngam? She looks good, just worry about her service. She only has 4,2 in ratting

仲打算搵ona,鋼牙唔好玩
唉又小左個目標

acchan恒 發表於 2019-9-4 08:19
仲打算搵ona,鋼牙唔好玩
唉又小左個目標

如果C兄你对样貌有D要求嘅就要考虑,因佢塊面削,所以cool左牙系差D,但如计態度,配合度,佢OK。