[曼谷] Smmici Neda

泰國夜店類別: 伴遊 場所名稱: Neda 網址: 
是次消費: 4000~5999銖 日期:  消費意見 無意見 返啅指數: 5/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

再接再厲 畀多次機會 s m o o c i
今次約咗 唯一一個睇得上眼嘅年輕女子 neda 又睇下出嚟效果點樣……… 6点後 发放報告 請各位等下 睇下佢會唔會 繼Ona后成為 下一個 爆紅141女仔

各位有冇啲可以畀我容易分辨到佢 胸部大小,級數 嘅reference指引 咁我到時順便形容下佢 踢波形比例
回覆 讚好 不讚 使用道具

留名等包膠

eddie1982 發表於 2019-9-4 15:10
今次約咗 唯一一個睇得上眼嘅年輕女子 neda 又睇下出嚟效果點樣……… 6 ...

吊拿性,系楼下食緊嘢……… 見到有條女坐对面, 有兩成似n e d a 我開始有啲擔心,会否係一次照骗事件???!!

eddie1982 發表於 2019-9-4 15:39
吊拿性,系楼下食緊嘢……… 見到有條女坐对面, 有兩成似n e d a 我開始有啲擔心,会否係一次照骗事件???!!

哈哈,等你開估

期待樓主報告,加油💪🏽

等睇報告!

Neda一向都好評

eddie1982 發表於 2019-9-4 15:39

If you don't like her, just pay 1000B cancel fee should be fine

neda, noted, thanks ching

eddie1982 發表於 2019-9-4 15:10
今次約咗 唯一一個睇得上眼嘅年輕女子 neda 又睇下出嚟效果點樣……… 6 ...

夠鐘 落大堂接佢.... 好彩唔係頭先餐廳嗰個肥婆
同smooci嘅相 九成似, 皮膚小克,少少肥,輪廓我好喜歡,尤其對眼,特别近睇,好欣賞,对眼珠大又克。
上到房 因佢英文幾好 傾咗幾耐 初時都有啲串嘴 但其實傾下傾下 係ok嘅 年齡 佢話21, 我信。
至於身材, 有啲”baby fat ”我就麻麻地 各位師兄自己衡量下 胸部32b ,由於我有把拉尺(度身用果D)所以係肯定32b,問題係佢背脊唔係薄嗰種 所以 佢嘅胸部唔算大,亦唔算靚 身材计………由於我仲迷恋緊那位高高巴9頭身女,所以Neda,吾及格。
由於吾車得,所以佢投入度始終差D。初時都会左闪右避个頭,直至我confirm 吾錫佢,佢就安定D,咁我亦可一路❌,一路望住佢个样,尤其佢都去到high high 地果陣流露小小痛苦表情,
都幾吾錯。(个人最享受尼幕)。
完事后会攬住系隔离………其他冇乜特别。觉得佢性格都算开心活潑果隻。揾佢帶你去遊下曼谷,食下反,应该OK。

eddie1982 發表於 2019-9-4 21:36
同smooci嘅相 九成似, 皮膚小克,少少肥,輪廓我好喜歡 ...

吾車得? Is DFK listed on services for her in Smooci?

ivancww 發表於 2019-9-4 21:55
吾車得? Is DFK listed on services for her in Smooci?

佢講明係冇嘅 所以呢樣我係尊重佢嘅。

eddie1982 發表於 2019-9-4 21:36
同smooci嘅相 九成似, 皮膚小克,少少肥,輪廓我好喜歡 ...

相頭同身材唔合格,就服務搭够啦,反正好又一餐唔好又一餐。

32b還要背厚,可以skip了,謝謝

Winston91 發表於 2019-9-4 23:17
相頭同身材唔合格,就服務搭够啦,反正好又一餐唔好又一餐。

相头0K,幾甜,幾cute㗎

多謝師兄報告
無大車差小小。 好多泰妹都唔俾車。。。。

acchan恒 發表於 2019-9-4 23:41
多謝師兄報告
無大車差小小。 好多泰妹都唔俾車。。。。

都吾系嘅,你个款干净D,嗽干净个口,慢慢泥,好多都比嘅。

小弟之前也試過NEDA,真人同相九成相似,皮膚可說比較白的了,真人給人更平易近人,有鄰家小女孩感。英文不錯,能方便溝通。但認同樓主所講,傾談時給人有點串嘴,而且NEDA 剛到小弟房時(零晨1:00),精神狀態普通,表示早一天飲到通頂,更直言想取消BOOKING。小弟憐香惜玉,便表示她欲取消也可,打算給Cancelling Fee時,NEDA 最終願與小弟共度良宵。
說起服務,沒有DFK 確實失色,而且錫錫她其他地方,總是很快用紙巾抹掉,讓人有點掃興。然而整體而言,BJ 用心,Sex 時配合度不錯,也願意穿上帶來的小玩意,這也拿回不少分數。
開波前及完事後談了很久,令人感覺不錯,眼見NEDA疲勞,而且時間不早,還有半小時左右便完了BOOKING,便打算放她走,但她仍留下直至時間完結。雖然BOOK了兩小時可以有2S,但她留下時沒有主動意欲做第2S,所以便放棄了。
認同樓主所言,她性格開心活潑,找她做導遊玩下食下傾下計便很好(傾談間,她曾表示不會接超過8小時的BOOKING)。但若只是找一個Sex Partner就未必適合了。

師兄多數一個人去玩? Thank you for sharing