[新兵問路] 69 club massage

泰國夜店類別: 桑拿 場所名稱: 69club 網址: 
是次消費: 3000~3999銖 日期:  消費意見 無意見 返啅指數: 5/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想請問一下 有冇師兄幫襯過呢一間店 值唔值得去呢?
我在G-Diary 个web site度揾到有介绍,睇相片估系水床泰式。
未聽過
個名好淫😂
回復 eddie1982 ##1 的帖子

上網查過,好似同志仔仔按摩喎
係要玩69架?

可能係同名!成張相我就唔post喇!半張啦 !唔係師兄們會誤會我未攪人妖先攪基!自己睇啦

登錄/註冊後可看大圖

睇黎都似係同志spa…希望有師兄探個明白
eddie1982 發表於 2019-9-5 11:52
想請問一下 有冇師兄幫襯過呢一間店 值唔值得去呢?
我在G-Diary 个web site度揾到有介绍,睇相片估系水床泰式。

绝对不基。
因我吾识系电话post相,我遲D整幅相上去你地就知㗎喇。
eddie1982 發表於 2019-9-6 23:54
绝对不基。
因我吾识系电话post相,我遲D整幅相上去你地就知㗎喇。

係咪呢間呀?

圖片取自網路

bangkok 發表於 2019-9-7 10:57
係咪呢間呀?

圖片取自網路

正是,正是。
谢版主。
eddie1982 發表於 2019-9-7 10:50
正是,正是。
谢版主。

值唔值得去等你報告
沒有聽過
等師兄報告
bangkok 發表於 2019-9-7 11:52
值唔值得去等你報告

Sorry, 小弟有心冇力,去吾到。
我9月6日夜机,本想飞之前去69或club102 食个trip最后一餐。但事与愿违,5号同呀Dew私片完之后………完全领会到乜野叫精盡人謝,連本来约咗一位師兄食反都爽约,但真冇计,实在系散哂,所以6号全日泰式按摩回气,冇去到。希望下次有机会去试。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:37