[曼谷] 顏值控日式按摩試食報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

泰浴食相頭,日式食服務,各位ching都會識得按自己喜好選擇。之不過,總有人鍾意挑戰腳骨力,係都要去日式揾靚女食先至安樂嘅。

曾幾何時,空姐店有唔少靚女駐場,相信好多ching都係果度留低過腳毛。不過,而家A記已經一落千丈,我最近幾次入到去都係空手而回。隔離嘅102就唔同喇,鬼佬老板入貨口味絕不鬼佬,反而啱晒亞洲人口味,之不過衰在房少又呃鐘,我唔係咁鍾意幫襯。

入正題,最近一次短trip我分別係2間日式店食左3條女,呢3條女我都未見過真人,只係係官網睇過相就決定去馬落booking,結果3個都真係幾正。眼見自從momo式微,呢度都少左好多日按報告,咁等我出返個顏值控日按報告先!

1. Lidia@Pretty

睇相係咪好得先! 真人都有大約8成似, 皮膚當然係冇咁白啦, 算係健康膚色啦! 佢身型好slim, 真波但係只得A cup, 青春肉體靚鮑魚, 全身冇公仔, 冇整容, 包括連泰妹最愛嘅cool牙都冇, 所以你見到佢係一個kawaii嘅爆牙妹!

我係佢嘅第一個客--唔係當日第一個客, 而係佢入行嘅第一個客!! 佢原本係商場做臨時sales, 即係係商場擺檔果D, 但係因為泰國遊客少左經濟差左, 每個月只有幾日工開, 所以就唯有入行搵男人錢。佢上星期四睇到招聘廣告, 星期五去見工, 即刻就俾間店放相上官網貨架, 咁我見到就第一時間落booking, 星期二就飲左佢頭啖湯喇。

既然係新入行, 唔好期望有乜野服務, 所以都係我服侍佢比較多

新女乜都唔識, 所以有大車, 有舔鮑, 有69, 有無套吹, 有真水。由於條女係同屋企人住而又瞞住屋企, 所以開工時間係朝十晚六。

呢條女, 淨係食佢嘅良家少女feel同埋女友feel都值回票價!

2. Haru@ PuruPuru

見到有冇嘩一聲呀? 真係有咁靚女? 照片照騙, 真人大約七成左右啦, 不過都算係好靚女。同上, 膚色又係健康果隻, 真波A cup冇紋身, 不過佢最特別係--矮! 如果你係鍾意糖妹, 哈比人Judy果種蘿莉控, 一定要食! 又如果你鍾情於南亞印巴美女, 例如想大大力屌利君雅, 你一定要試! 雖然佢係正宗泰國人, 但係個樣真係好似差妹。又如果你睇得AV多想試下龍舟掛鼓又驚整親條腰, 你一定要試! 佢得40公斤多D, 真係任你點舞都得。

佢入左行唔夠一個月, 服務方面仲有好大進步空間。不過有大車, 有舔鮑, 有69, 有無套吹, 有真水, 仲有乜好呵求呢? 順帶一提呢條女係白虎(後天自己剃果隻), 如果迷信嘅ching賭錢前唔好搵佢!

3. Alice@ PuruPuru

呢個真人樣貌同相似8成, 不過真人身材冇咁fit, 你見佢對波咁大都估到係假嘅啦, 而且仲係硬果隻添!

不過, 佢嘅服務真係好得! 我俾佢推油推到瞓著左咁滯, 因為實在係太舒服喇! 無套吹奏果時吹得好仔細, 速度控制得宜, 應該係有受過專業訓練同埋長期實習。

今日食評到此為止, 如果多人好似我咁係顏值控嘅, 我遲D有時間可以寫多2個我以前食過樣靚而又而家仲有返工嘅日按囡囡報告。多謝收睇。

補充內容 (2019-10-13 14:56):
仲有個前傳沉左,補返條link先等多d人睇到

http://141hongkong.com/thread-2226303-1-5.html
又如果你鍾情於南亞印巴美女, 例如想大大力屌利君雅

呢句笑左
回覆 讚好 不讚 使用道具

haha....3 gals either A-cup or 假波!

精彩!謝分享☝🏼

CPKELVIN 發表於 2019-9-6 17:23
泰浴食相頭,日式食服務,各位ching都會識得按自己喜好選擇。之不過,總有人鍾意挑戰腳骨力,係都要去日式 ...

条条女都咁正。少有

多謝師兄介紹。三條女女都正。
仲識左邊個係利君雅

ivancww 發表於 2019-9-6 18:49
haha....3 gals either A-cup or 假波!

唉,有靚樣仲要係真大波,有幾何會係日式收你3000銖俾你屌丫!如果唔係以前momo嘅紅牌dew就唔會booking滿到爆啦!

很正常了,身材好的a是很正常的,能有b或c那简直就是百里挑一了。

回復 CPKELVIN ##1 的帖子

利君雅你都岩...

點都要飛一轉舊家郷

CPKELVIN 發表於 2019-9-6 17:23
泰浴食相頭,日式食服務,各位ching都會識得按自己喜好選擇。之不過,總有人鍾意挑戰腳骨力,係都要去日式 ...

ching, pretty係邊區? thx

number two is ok for me

多謝師兄食到好嘢,而且分享。

Haru 泰版Axgxlxxbaby!

bagadlllmcfh 發表於 2019-9-6 22:10
ching, pretty係邊區? thx

Thonglor, 就係momo隔離之嘛

回復 CPKELVIN ##1 的帖子

Linda 幾靚女, 可惜波細

感謝 日式 桑拿報告

頭啖⋯⋯

睇到想飛一轉