[休閒CLUB] 請問師兄有冇人知道,水圍世外桃源有冇特別嘢玩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問師兄有冇人知道,水圍世外桃源有冇特別嘢玩?
有冇得插插?開大?
冇記錯的話~冇得開大~己經很久冇去那間了
回復 tso0824 ##2 的帖子

上次朋友問完話有,就係未試,就唔知是否真,
錢到位 咩都有
水圍定龍崗呀間野
想玩不如直接去邪骨。世外桃源 按正骨按得給好。邪骨有聽過但啲錢唔平。想帶女或者屋企人 不去東門上個紅太陽(同音) 幾層大場 好正經 但有邪骨 明碼实價
睇錯 想開大 去水立方。只要錢夠 咩都得
heaton2009 發表於 2019-9-17 21:28
睇錯 想開大 去水立方。只要錢夠 咩都得

師兄唔好推人去做水魚呀😂😂🤣🤣🤣
回復 ullie ##9 的帖子

甘佢甘問嘛 骨場有無得開大 我試過溝個骨妹 好熟之后都係骨場開大 無加錢 但呢啲好難講  所以都推啲一定有嘅比佢 或者沙尾400私人老師 我都有
回復 heaton2009 ##10 的帖子

沙尾400私人老師 ? 咁要師兄提供v7 試下啦!
可以開大?
TongMetal 發表於 2019-9-18 19:34
回復 heaton2009 ##10 的帖子

沙尾400私人老師 ? 咁要師兄提供v7 試下啦!

PM pls!

多謝分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 01:52