[曼谷] 顏值控日式按摩試食報告(前傳)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前幾日出左個帖, 介紹我上星期係曼谷食過嘅3個日按美女, 結尾我講過有時間會寫多幾個以前食過而又仲有返工嘅高顏值技師, 而家等我找埋條數先。

前帖: 顏值控日式按摩試食報告

點解係前傳? 因為食呢2條女係幾個月前嘅事, 相對於上星期食果3條女, 咪係前傳囉!

1. Jena@Cancam

吸引我食佢嘅係第一張相, 索到啪啪聲

真人其實比較接近第二張, 不過呢張相影得佢唔靚, 佢真人好靚架, 似年輕版邱淑貞!  話說呢條女冇乜幾何返工, 我臨去泰國果排日日上官網check住佢有冇返工, 最後皇天不負有心人, 終於係我旅程結束前一日見到佢返工, 咁我就即刻twitter加電話Book左佢。

當我準時入到間店, 入面差不多十條女, 我一眼就望到佢, 因為佢直情係鶴立雞群咁贏晒其他女幾條街!

身材唔高唔矮, 真波A-B之間, 皮膚唔黑而且幾滑, 幼腰靚腳, 基本上幾乎係冇得彈!

當然, 人總有死穴嘅!  係我眼中佢嘅死穴係黑色素集中係唔適當嘅地方。即係.......黑乳暈!! 如果佢係pink嘅就無敵囉!

講埋服務, 戴套吹已經係死罪, 冇得車即係要再死多次, 女上搖幾下就叫轉男上直情係懶嘅表現....所以, 雖然我講到佢咁靚, 但係我完全無翻食嘅念頭。

2. Yuma@俺之26

呢條女係間店嘅超級紅牌, 幾乎日日都係twitter推介頭牌, 單係佢果日返唔返工都要每日一帖

可能有D CHING睇完上面幾張相覺得條女好普通啫, 點算高顏值呀? 實情重點係最後果張相, 焦點係佢心口。窄窄嘅T恤, 根本包都包唔住。重點係真波, 大, 軟熟, 好撚好揸! 就算樣唔夠高顏值, 但係對波都搭夠!

因為佢唔高, 雙手揸住佢對波狗仔式插佢真係爽到冇朋友。服務方面我真係唔記得, 因為掛住玩佢對波, 剩係記我冇得車...

好快就寫完呢個前傳喇, 多謝收睇。

btw 師兄有無試過其他日式按摩,大家似乎同道中人
回覆 讚好 不讚 使用道具

我覺得第二個樣唔差WOR!!!

CPKELVIN replied at 2019-9-10 19:11
梗係有啦,近年去曼谷最抵玩就係日按

計劃緊年底再戰曼谷,一直以來主要留意日按多。今次有機會都可能會約戰戰神。

ericm 發表於 2019-9-10 19:38
計劃緊年底再戰曼谷,一直以來主要留意日按多。今次有機會都可能會約戰戰神。

我呢個顏值控對戰神完全冇慾念

CPKELVIN replied at 2019-9-10 19:41
我呢個顏值控對戰神完全冇慾念

我都係顔值控,但好多師兄講到服務無敵。師兄介紹嘅 PP 我上次係曼谷都試過兩次 😎

謝日浴報告。。。。仲向左走向右走 考慮緊4日3夜再探日浴+上門massage +smooci 短鐘好,定包QM3日2夜廣東温泉遊

第二個囡囡我鐘意啊

yuna good ar, thanks ching

回復 CPKELVIN ##1 的帖子

師兄,啲囡好高質!

Yuma一定要book先有時間?

Tomrtyu 發表於 2019-9-10 20:48
Yuma一定要book先有時間?

作為遊客,時間寶貴,邊得閒等丫?話明係紅牌,梗係book定穩陣啦!Walk-in都食到的話你果日一定好有雞運囉

cm77 發表於 2019-9-10 20:02
謝日浴報告。。。。仲向左走向右走 考慮緊4日3夜再探日浴+上門massage +smooci 短鐘好,定包QM3日2夜廣東温泉遊

泰國就有玩女,廣東就只有遊山玩水,俾著我根本唔駛揀

Sonsonson18 發表於 2019-9-10 19:15
我覺得第二個樣唔差WOR!!!

咁講到明高顏值點都有番咁上下嘅

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

ericm 發表於 2019-9-10 19:48
我都係顔值控,但好多師兄講到服務無敵。師兄介紹嘅 PP 我上次係曼谷都試過兩次 😎

鹹魚青菜啦,唔駛同人撞女咪仲好

第二件索吖!!!

連睇師兄两個報告,攪到本人下次也想試日按。

Winston91 發表於 2019-9-10 21:41

連睇師兄两個報告,攪到本人下次也想試日按。

吓,你唔係未試過日按下話?