澳門H房

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前幾日係coffee shop飲嘢,遇到一個長年未見的好友,一番噓寒問暖後當然係進入男人日常喜好聊天的話題。問及最近發現乜野新貨或者新場,於是佢好熱心將我拉入一個group,裡面每日都會更新邊個女女得閒,最重要一點係價錢便,靚,正,超抵玩。於是我便嘗試的心態試左下裡面其中的一位失足女女,約定在指定工作室。到了指定房間女女熱情似火的胸襲我,我亦使用多年絕技渣波龍抓手試探佢一番,於是開始我地互相探討大家隱藏的一片森林。只可以總結一下女女同相片雖然會相差小小,但係睇個人運氣,服務方面我覺得比傳統既東A,B都出差,真係莞式服務一樣,如果幫我此帖上精華我將group名公開比大家,多多支持!

呢度唔會有版主,所以應該冇人比倒你精華。。。

Btw,我加你分唔係想你分享個group。。。對呢啲叫G微信group冇性趣。。。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享報告  

回復 Lucas_lou ##1 的帖子

點解係個無版主葛地方要上精華尼?其實每日都係D人自己發布...自己拿細號再發吃評...假如你有sell個group黎add下啦

師兄,你呢種手法叫吾叫更hard sell

Lucas_lou 發表於 2019-9-11 02:16
前幾日係coffee shop飲嘢,遇到一個長年未見的好友,一番噓寒問暖後當然係進入男人日常喜好聊天的話題。問 ...

師兄、你放錯區呀!要放揾女手冊區!
仲有、你呢個帖咁簡單、相都冇一張、管理團隊係唔會比精華你㗎!