[MB男同性/同志(只服務男性)] 旺角公廁快閃

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大角咀,豪華戲院,旁邊樓上公廁,半小時後,快閃口爆,有興趣既pm我。或者直接係個到廁所門口等。
回復 R_JJ ##1 的帖子
6 Z) M# j2 D0 w' d: I- c2 \/ k- P+ c$ w' A# V' X
收費?幾多
唔收錢,互含,純開心
請問最終有冇人赴約?
好想知有人赴约嗎
有兩位師兄赴約,第一位就趕時間,好快就射左,比我吞晒,另一位就隔多半個鐘先到,岩岩撞正我朗完口,諗住走個時,就係門口見到佢企係到,大家眼神交流完,就入左廁格,一樣係口爆但玩得耐好多,差唔多成個鐘,我同佢都各出左一次。
幾時再去
咁好玩幾時再有機會
下星期二,24號,同一個地方,5點鐘,有無師兄有興趣?
有興趣喎,可以觀戰嗎?
我都想觀戰。
咁多師兄圍觀要打開厠格玩
觀戰有興趣
星期二我到,留定精俾你

/ v8 t) f8 |$ ~1 @無清潔阿叔咩?
回復 R_JJ ##9 的帖子
1 q. w: p) z  t  @* J8 ~3 C5 J$ ]8 x$ G6 i8 ?: U6 X# y, k! u
幾時会再去?
ming1333 發表於 2019-9-26 12:11 . B- Q& F7 v9 g2 d9 N
回復 R_JJ ##9 的帖子
5 t' V# F. j1 @' S% \- L" l( I0 i0 k$ Y5 }* H  A$ O
幾時会再去?

- h9 I. H% E7 d# \* Qching有去觀戰嗎?
回復 jcfinding ##17 的帖子
: f; l. W. j" j! A. p" V9 t4 `; n5 U, g+ @+ s5 _
果日冇時間、所以冇去到。
唔一定要大家就我時間,如果邊個師兄有指定時間或者臨時ok既,一樣可以留言/pm話我知。 我去到就會覆返。
R_JJ 發表於 2019-10-2 07:02
  s% K1 E7 y: }9 d唔一定要大家就我時間,如果邊個師兄有指定時間或者臨時ok既,一樣可以留言/pm話我知。 我去到就會覆返。
3 u/ M" M! [! Z2 Z; \" K% z
上星期玩成點?會唔會俾人發現?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 02:38