[MB男同性/同志(只服務男性)] 旺角公廁快閃

有冇人約出去酒店玩下呀,pm me交換v7傾,只互含唔插...
1 C" I  \/ B5 T0 p口爆顏射可傾傾
嘩,我要有份睇,一定好好睇0 i3 }$ q9 U6 g# t
回復 nmchun ##63 的帖子
; m- h8 W7 ?  b
( o. y6 N+ x& R. \& ~/ o. J! g) S大家留v7..倾下
回復 pong87 ##61 的帖子
: ?1 F2 B, f+ q0 w6 F, {0 B
, h6 J6 t$ [5 m  y) u; K2 ]pm  留v7
旺角公廁,有無人今晚同我一齊去試下新環境?互含only
有興趣,pM我傾下
好好
今日旺角道公厠有冇人上去?
去開旺角公厠嘅ching其實點玩法?我早兩日上去厠板尿斗果邊好開揚
& b! u0 `# i3 z* c
7 B, Z. {0 g/ S& ]4 Y/ }* f8 j+ ^我長住酒店,互吹好啊加我
ludy69 發表於 2021-7-1 19:59 4 |9 n. A& F# M8 _+ \9 F
9 l0 e2 b  i; M; V) Y2 \+ }/ J+ C; |8 i: U3 ?
我長住酒店,互吹好啊加我
! G1 A3 h: }: u" t. v
加我
我好想玩jj呀
点樣玩法
尋日下午見到屎格有兩個入咗去,我聽咗一陣,好明顯係吹更!
下午就開始開波。係响旺角邊個公廁。我又想去
ranvier 發表於 2021-9-15 10:07
7 u/ A) ?4 }1 o+ E/ u# ~下午就開始開波。係响旺角邊個公廁。我又想去

/ P* n( F+ o3 d7 t晏架街浴室,6,7點就已經有人係到等。師兄有無興趣今日過去一齊玩互含?pm我約個時間上去玩?
想試幫人含同口爆,唔插,pm me
我比你含

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 15:45