[芭提雅] 呼吸最後自由的空氣之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老友L 12月做老豆,識佢咁多年,由佢拍拖到失戀,到翻啅再戴綠帽,到依家做就老豆,都一一陪佢渡過,飲過無數酒,醉過無數次,係未試過一齊去旅行。到今次,佢老虎特赦比佢呼吸最後自由嘅空氣,因為佢黎梗19幾年,都應該無咩機會出去。

今次即興去泰國,由決定到出門只係短短三日,無咩做咩資料搜集,就決定去芭堤雅。第一晚落機就坐包車直接去芭堤雅,個半鐘車程,去到酒店就即刻出去WS, 唔知係咪岩岩過完暑假,成個WS都好淡,係得印度佬多。先入Sensation , 黎咁多次未見過咁少客,我睇岩一個中短髮女女,但老友L遲遲都岩心水,咁就唯有繼續陪佢去第度,第2間入左依排好多師兄推介嘅Pin-up, 依間第一次黎,d女女類似Palace 級數,可惜老友L又係睇唔岩,又話攰,咁就返酒店休息。

到第二日,起身到3點,就去食food court, 按個泰式,就再去WS, 今次入左Palace同Baccara, 可惜老友L都係無心水... 話想玩d高質,可惜小弟無agent contact, 所以想係度請教各位師兄有無agent contact,如果唔係,今晚第3晚應該都係去Honey 3 搵食

先多謝各位師兄

頭香
唔知宜家系咪淡季,7月份/8月份去果时WS d 客仔真系唔多,除左周末 palace/pinup 好旺,其他场真系唔多客。
回復 sabeyining ##1 的帖子

你個兄弟似回塘, 收左心似D

palace 及pin up都話搵吾岛,其他的可以免了
岩岩去完Sensation 坐左1個鐘,焗佢揀左條女,依家佢地返酒店,我準備去pin up, 睇唔岩就call舊相好

師兄你講得無錯,佢真係回晒塘咁,頭先係sensation 坐坐下都話要出門口覆message, 老虎洗腦教育真恐怖

有壓力 未解決
sabeyining 發表於 2019-9-11 21:07
老友L 12月做老豆,識佢咁多年,由佢拍拖到失戀,到翻啅再戴綠帽,到依家做就老豆,都一一陪佢渡過,飲過無 ...

Agent 叫高價,但好多時都比唔到高質女喎!

唔怕太高價,帶他去荷理活啦,或有机会見到高質,或去 Seanson Chill ,但哪里的女不一定肯出台

回復 sabeyining ##7 的帖子

祝你好運, 免得陪兄弟... 齊齊白果
真夠兄弟
sabeyining 發表於 2019-9-12 02:20
師兄你講得無錯,佢真係回晒塘咁,頭先係sensation 坐坐下都話要出門口覆message, 老虎洗腦教育真恐怖

我估係你老友冇碰女人一排,唔記得點同女仔玩。
Winston91 發表於 2019-9-12 11:19
我估係你老友冇碰女人一排,唔記得點同女仔玩。

" 唔記得點同女仔玩 "
哈.哈.哈. ching 请指教. 禾都5識

sabeyining 發表於 2019-9-11 21:07
老友L 12月做老豆,識佢咁多年,由佢拍拖到失戀,到翻啅再戴綠帽,到依家做就老豆,都一一陪佢渡過,飲過無 ...

是話你蠢還是很偉大...
咁你應該帶佢返曼谷,咁多間點都會揀到
可能你老友 鐘意曼谷多d
琴晚總算唔洗食白果,依家食完野準備出徵
WS真係好少人,客少女都少

其實唔係D女唔掂係你朋友問題,我有D朋友都係感, 真係想射精,我會好快入閘,
Mark仔 發表於 2019-9-13 08:06

其實唔係D女唔掂係你朋友問題,我有D朋友都係感, 真係想射精,我會好快入閘,

咪係,想屌既點會話成條WS都搵唔到囡架,係個心掛住頭家啫

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 23:05