[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 有無師兄試過?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

$ y- a& U- c* U6 g) |* p- \

登錄/註冊後可看大圖
4 z" u$ |6 I/ h$ k8 q
; Z% K% ^3 u& M' i
1 C/ o  U( c# z' b
Nice figure
回覆 讚好 不讚 使用道具

呢件係泰泰,幾高汁

開1800. 幾貴

ivan1234 發表於 2019-9-13 17:35
( ?* }. S2 q" n2 T& K9 g* W$ e半年前試過,樣同身都好正,可硬,可射
3 Q* `2 B) A) z; f4 R- {- l% o) e8 K( l. V% [
美中不足,啫形唔靚,頭細身大

t4 _, l' m2 A1 f師兄,佢比唔比人車架?

why 1800
+ T  b; f% z  n* _5 Uno one deal
- g9 U2 N- ], ~: M: a- E7 |) ~, D9 y7 o/ b& I/ u- `0 H
I'll only paid for 1200 an hour

) K, Q1 l. C2 q4 w8 g* K. ~3 ]可以有你自己影的, 更好

ivan1234 發表於 2019-9-13 17:35
4 }6 p4 J% f+ G' B9 x! h! i半年前試過,樣同身都好正,可硬,可射
8 T: }$ s& ]- _( S) E: x* [( U
* K7 q0 G+ B1 {0 V, R美中不足,啫形唔靚,頭細身大

- T% C! J$ |9 ]6 y: T酒店要自費?

kickassoff 發表於 2019-9-14 03:21
6 C2 \" k2 T$ M+ `) P6 Mwhy 1800$ a' T( d2 ^- T/ d# A) b: K
no one deal
! H% m( p- J. e9 f2 o9 x2 U
佢開我2千,我還千2,佢就冇再覆我

Hitachicool 發表於 2019-9-18 07:59 . [; O  U; m9 ]) C% g/ p6 @
佢開我2千,我還千2,佢就冇再覆我

" d9 U( K# b* H0 O2 vYes' g. S$ y7 i4 G4 A: u- |! o* g
1200, 1hr,$ c4 J- N! k: }! G6 r, y7 q8 `' E
Much fair

Hitachicool 發表於 2019-9-18 07:59
& ^. n9 d1 k7 g: j佢開我2千,我還千2,佢就冇再覆我

: b. `7 q9 ]3 e9 L咁,就差的啦!

回復 紅塵野草 ##12 的帖子
/ J. q, B1 A5 P' B
# ?9 R" q; l" Q: u) w- n多謝提醒, 慳返好過

紅塵野草 發表於 2019-9-19 02:58 - m. j. _) ~$ d4 Q! g" _
呢條系令既 但好多野唔得 又打得車輪 又唔可以大力渣 又甘又甘 19年頭食過1500
  q3 j2 g- @2 l. |( y
咁撚伏?乜鳩都唔做得咁我自己打飛機算啦

個樣幾靚吓

試過,開2k還價1.7k,但要去時鐘* V3 A( i$ B3 g( J) N( o9 V

9 m: s0 K+ w, I' }覆得好慢,搞左好耐先約好1 ]4 M3 w4 |: v$ a. `! M0 m$ o
* _4 o% A4 a5 X/ N
佢好靚,不過條J形好奇特
# C& H& b* t. y" \) n佢唔熱情但又唔係話差果隻,但硬係冷冷淡淡咁,無吹鐘
# B( B2 L( c& u4 |8 D- J試過一次就算,又唔覺得跌錢,但唔值2k* m4 ?% x  }' t" L/ w
不過純粹因為覺得佢好靚,點都要試一試

正但貴 要諗諗

試過,1K/hr) z$ E9 F! }$ `/ x
跟住上去佢酒店,服務一般有互吊,吹,唔比車。
7 ?8 d. V) E+ S. z6 ]4 Y& ]( X佢話唔想射,唯有我出左完事。
4 V3 K6 _$ t0 s' Z真人好靚女