[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 好想搵 本地CD or TS

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實自己一直好鐘意CD or TS  覺得佢地比女仔更可愛,有時什至動搖我可能想同佢地拍拖,所以真係好想識本地既CD 似女仔 or TS 。
3 }! {, V1 ]- X% U6 i可約最好。 加我wechat : ming277813 " X) s" p6 r4 {. e' L1 R! `
我自己24歲米8高。樣可以
Upupup
頂啊頂啊頂啊
up 啊!各位有無好介紹
回復 yuenpigwah77 ##4 的帖子
( q5 O3 j2 B9 y
+ @+ i( b* W# C5 P& d2 H( dHard to find one, support you.
你好呀,我係一個新手CD
support support
回復 大包米米 ##1 的帖子
# d! `5 z7 `0 A1 P( d
1 [* y1 k: j2 v6 C+ x  F3 @約你去桑拿玩,我line:wongstoney               , 我叫聰。( K9 v/ G% |9 T: d
以前有個叫fion, 不過而家無做,真本地ts,其實本地黎講佢真係無得輸,不過而家無左影,好掛住佢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:55