[菲律賓] 一生只有一次Makati之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實都講緊係八月嘅事,話說公司有一個會議喺Makati,講真我都想去菲律賓嘅紅燈區嘅,但始終公司有十幾20個人響度開會,就唔係太方便啦,仲要住埋同一間酒店,日日開完會就晚晚一齊食飯。其實WeChat就晚晚都有「附近的人」走來撩你,但上網睇過都好驚遇到啲人妖或俾人屈錢,所以都唔敢叫。咁如是者去到最後一晚真係可以自己靜下,咁本身酒店離紅燈區都講緊係一段好長嘅距離,咁於是乎呢就睇吓上網睇吓人哋嗰啲有咩路數,咁就見到呢一個website http://nurumassageph.com/ 有上門服務,同埋評價都唔錯。
咁成個流程係首先係個website有一個chat同中介人留低酒店,房號,你個名字同電話號碼可以whatsapp,主要目的係等啲女可以上房。我原本揀咗一位波大但突然來唔到,於是在㨂另一位。價錢3000peso包車費,1000peso tips,要先俾錢。等左差唔多成個鐘後,囡囡響酒店服務員帶領之下就到咗房間,囡囡嘅樣貌同website都差唔多。囡囡鋪好床後就除衫,開始類此上海嘅水磨服務。囡囡波就唔大,但因為啱啱下面剃過毛,所以係過程之中,啲新陰毛令到我好興奮。我差唔多完嗰時候,見到佢嘅一線穴,咁我當然問下佢有冇額外服務,咁囡囡話唔同服務係有唔同收費,Full Service嘅就1萬peso,咁其實我都冇諗咁多,我就回價5000peso成交。
成交後咁當然開始揸下波卒下碟,卒下卒下之下,囡囡開始慢慢興奮,於是我講咗句「I want kiss your pussy」,女就收拾床上嘅用品,然後一齊沖涼準備埋牙。我自己一向以來有一個癖好,如果囡囡下面係一線穴,顏色又粉,又冇乜味嘅話,我就好鍾意奶撻。咁上床嗰時候我一開始就已經開始奶佢妹妹,菲律賓女最特別一樣野就同啲鬼妹一樣,興奮嗰時候就係咁大叫fuck⋯⋯Oh⋯⋯Coming⋯⋯之後佢真係「coming」之後就同我戴套口交同開戰。我就因為太耐冇做愛,所以10多分鐘就已經派咗彩。之後最有趣嘅,就係問佢點解揀做massage,佢同我講因為佢要養仔。咁我話「吓!你有個仔㗎?」佢話係,仲問我係咪覺得唔開心。咁我就話我都有老婆有仔,又有乜所謂。就因為呢一段對話,就突然間大家好啱傾,冇着衫傾左成個鐘頭計,咁之後就沖涼走啦。
作為一個已婚人士,我相信菲律賓未必係再有機會一個男人單身來啦,講真菲律賓囡囡係唔錯,絕對唔係假日中環嗰啲質素,好多身材絕對一流,最頂癮係菲女同你講嘢嘅時候,佢嗰種笑容真係攞命。所以唔怪得咁多鬼佬咁鍾意搵菲律賓女人做老婆。聽聞如果你想搵一個菲律賓女人做老婆好容易,搵一個女人同你上床都好容易,但同菲律賓女人上床之後就好難甩身,所以點解咁多人寧願比5000披索,都唔想免費做愛就喺咁解。
我個人嚟講,鐘意泰妹多過賓妹!賓妺果D有西班牙血統,鬼鬼哋果D就真係索!
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄,多謝分享

there is a lot pretty 賓妺 in hong kong too

多謝師兄分享

回復 tillasingsiulob ##1 的帖子

多謝師兄分享

C-hing - thanks for sharing!

Additional 5000p FS not cheap since you already paid for the massage service. Next time just offer 2500 will do.

多谢分享

hireal2 發表於 2019-9-21 17:13
there is a lot pretty 賓妺 in hong kong too

求介紹

会有很多OL 做兼职

多謝師兄報告!!

多谢分享

Appreciate CHing nice sharing